• Telefon
  • Írva:
  • Olvasva: 7468

Samsung Galaxy S5... már jövő januárban!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hogy ne csak a negatívumokról beszéljünk... A mobil piac továbbra is hihetetlen sebeséggel fejlődik. Mára eljutottunk oda, hogy minden gyártó kénytelen évente megújítani aktuális zászlóshajóját. Úgy tűnik a Samsung Galaxy S4 már ezt az egy évet se éli túl utód nélkül...

samsung-coverQ-A-292546-1

 

 

A legfrissebb pletykák szerint az S5 már januárban megérkezhet. A kóreai Naver híroldal adott elsőnek hírt arról, hogy a Samsung rákapcsol és már januárban utnak engedi az új Galaxy S5-öt. Már biztos infók is vannak egy 16 megapixeles kameráról és a Samsung saját Exynos chipjéről. Ezeket a híreket 99%-osnak vehetjüt, mert mint kiderült az infók a Samsung dolgozóitól jöttek.

Az első S megjelenésének évében júniusban kezdték árulni. Az S2 és az S3 is májusban indult útnak.Az S4 márciusban mutatkozott be és áprilisban kezdték meg az árusítást. Szóval a Samsungnak nem igazán van bevett szokása a Galaxy S modellek piacra dobásának idejével. Mivel az S4 eladások igencsak visszaestek nem lenne valóban meglepő ha ilyen hamar jönne az utód.

A Naver információi alapján január közepén fogják bemutatni, majd februárban már meg is kezdődik az S5 árusítása. A Samsung ugyan nem erősítette meg ezen híreszteléseket, de nem is tagadta.

Szóljon hozzá!