• Telefon
  • Írva:
  • Olvasva: 4013

Pillantás a jövőbe, itt a Samsung hajlított kijelzős mobilja

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Megérkezett a Samsung Round, ami az első kereskedelmi forgalomban kapható, hajlított kijelzős mobil megtisztelő címet viselheti.

Galaxy Round_3

Sokan kérdezték a megjelenés után, illetve előtt, hogy mire lesz jó a hajlított kijelző. Nos, egyrészről azt kell mondanunk, hogy ez a telefon csak a kezdete valami egészen rendkívülinek, másrészről azt, hogy a Samsung igyekezett a hajlítás mellé már most is becsempészni némi extra szolgáltatást.

A Round az asztalon történő billegtetésre válaszul megmutatja az időt, és a friss információkat üzeneteinkről, képes a képgalériában lapozni, illetve zene hallgatás közben a számok között lépdelni. Előbbi képességről az alábbi rövid videó árulkodik.

Természetesen a jövő nem ezeké a klasszikus készülékeké lesz. A hajlékony kijelző rengeteg lehetőséget tartogat, elég csak a viselhető eszközökre gondolni. Hamarosan nem fog csoda számba menni, ha valaki karperecként viseli az óráját, és néhány év múlva akár a következő videón látható megoldásokkal is találkozhatunk a való életben. Az bizonyos, hogy izgalmas evolúció elé néznek mobileszközeink.

Szóljon hozzá!