...és akkor szóljon a zene a lámpából!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nem tudom kinek támadt ez az elvetemült ötlete, de végül is ezt is el tudom képzelni egy kamasz szobájába, végül is jó buli, ha a fényekkel és buja zenével apró bordéllyá változtatjuk a szobát.

E27 LED RGB Bluetooth Speaker Bulb Wireless 12W Power Music Playing Light Lamp 600x600

Mint minden kínai terméknél, azért itt is érdemes fenntartással kezelni a megadott adatokat, már csak azért is, mert a termék neve így hangzik: E27 LED RGB Bluetooth Speaker Bulb Wireless 12W Power Music Playing Light Lamp. ÍEbből azt gondolhatnánk, hoy 12 watt teljesítményre képes a hagsugárzó, ami már a mérete miatt is furcsa. Ha megnézzük a specifikációt akkor kiderül, hogy a 12 wattból 6 watt esik a LED-ekre, 3 watt a hangra, a többi meg valószínűleg hő formájában hasznosul.

Ezzel együtt jópofa dolog ez a Bletooth kapcsolatot használó lámpa, amihez kapunk egy kis távirányítót is, hogy a színekkel játszunk. A zene természetesen a mobilról érkezik, így a telefonon állíthatunk mindent amit lehet. a kis RGB LED-es, szabvány foglalatba csavarható égő ára mindössze 4244 forint, és itt tudjátok megvenni: E27 LED RGB Bluetooth Speaker Bulb Wireless 12W Power Music Playing Light Lamp

Szóljon hozzá!