Bluetooth 2.1 Gamepad - a megrögzött gamereknek

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Bluetooth 2.1 Gamepad - a megrögzött gamereknek - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Te is olyan arc vagy, aki még a villamoson sem tudja letenni a gamepad-et a kezéből? Akkor neked ajánljuk ezt a jópofa és olcsó szerkentyűt!

Bluetooth 2.1 Gamepad 1

 

Maga a gamepad nem egy különösebben érdekes jelenség, a külső alapján akár egy Playstation vezérlővel is összetéveszthetnénk. Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, ezzel összekapcsolhatjuk mindenféle Bluetooth-os eszközzel. Ránézésre mondjuk nem is tűnik gagyinak.

Bluetooth 2.1 Gamepad 2

Az igazi ötlet azonban még sem ez, hanem a hozzá csatlakoztatható telefon tartó, aminek segítségével hordozható játékgéppé változtathatjuk mobilunkat. Nagyon menő a dolog, biztosan sokan megbámulnák a buszon.

Bluetooth 2.1 Gamepad 3

Amúgy akontroller, ahog yfeljebb jeleztemnem kizárólag telefonokhoz használható, hiszen 10 méteres hatótávval rendelkezik, abba meg már beleférhet egy notebook, egy TV okosító vagy ezer más Bluetoot kapcsolattal bíró eszköz. Szóval ez a cucc használható otthon is, útközben is, meg akárhol is.

A következő jóság az ára, ami most mindössze 13 dollár, ami forintban nagyjából 3800-at ér, szóval elég olcsó a kicsike, főleg, hogy a szállítás ingyenes!

További infó és vásárlás itt: Bluetooth 2.1 Gamepad

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!