Vigyük magunkkal a zenét - DT A10 Bluetooth 3.0 hangszóró

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Egy kis történettel kezdem. Egyszer régen, valamikor hatodikos-hetedikes korom táján levittek egy barátommal Balatonra nyaralni. Vittem magammal a walkmanemet is, egy Sonyt, nagyon szép metálkék színben. Este lett, lefeküdtünk aludni, de elalvás előtt beszélgettünk még egy kicsit, és eközben szerettünk volna zenét hallgatni. Nem volt más nálunk csak a walkman a maga fejhallgatójával. Találékony gyerek lévén fogtam a petróleumlámpa üvegét, belebújtattam a fejhallgatót, és csodás erősítést kaptunk. Gondoltam én, akkor, de akkoriban még nem tudtam, hogy harminc év múlva milyen kütyüket lehet majd kapni.

DT A10 Bluetooth 3.0 Speaker4

 

A DT A10 meglehetősen jó kis cucc, azon túl, hogy nagyon jól néz ki a szálcsiszolt alumínium borítás, a tudásával sincs probléma. Első sorban zenelejátszáshoz ajánljuk. Ezt megtehetjük Bluetooth kapcsolaton keresztül telefonról, tabletről vagy notebookról, de ha akarjuk használhatunk microSD kártyát is. Ami még extraként értelmezhető, hogy Bluetooth kapcsolaton keresztül telefonbeszélgetésre is használhatjuk a kütyüt.

DT A10 Bluetooth 3.0 Speaker2

A hangszórón találunk vezérlő gombokat is, ezzel elindíthatjuk, leállíthatjuk a zenét és szabályozhatjuk a hangerőt. A kütyüben lévő hangszóró 3 ohmos és 3 wattos, ami buli rendezéséhez nyilván kevés, de hogy legyen zenénk sátrazás, esetleg szalonnasütés közben, arra pont elég lesz. A mini hangfal aljából jövő kék fény lehetővé teszi, hogy sötétben se veszítsük el vagy lépjünk rá.

DT A10 Bluetooth 3.0 Speaker3

Ismét a végére maradt az ár, ami a DT A10 bluetooth hangszóró esetén 9,45 dollár ingyenes szállítással, vagyis alig több, mint 2700 forint.

Bővebb indormáció és további képek itt: DT A10 Bluetooth 3.0 Speaker

Hozzászólások  

s3nki
0
Idézet - GumisPeti:
Jókor szólsz, nemrég vettem a 10.000,- res Jbl go-t 5000- ért.....:(


Hát erre most mit kéne mondanom? Bocsi! :)
Idézet
GumisPeti
0
Jókor szólsz, nemrég vettem a 10.000,- res Jbl go-t 5000- ért.....:(
Idézet
s3nki
0
teszt
Idézet
Szóljon hozzá!