hu Magyar de Deutsch

CHUWI HiBook Pro 2 - avagy, benéz a robot az ablakon

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az utóbbi egy évben jelentősen megszaporodott a dupla operációs rendszerrel szállított tabletek száma. Ezt a vonalat erősíti a CHUWI HiBook Pro 2 is, ami a két rendszeren túl a hardver miatt is vonzó lehet.

 

Oké, lássuk hát a részleteket! A CHUWI masinája 10,1 colos képátlóval rendelkezik, amihez igen impresszív, 2560 x 1600 pixeles felbontás tartozik. A kijelző természetesen IPS, mi is lehetne más? A megszokott Android (5.1) mellett Windows 10-et is találunk rajta. A két rendszer természetesen nem tud egyszerre futni, de a gyors háttértár miatt a váltás nem jelent problémát. Képesek vagyunk mind a Windows-, mind az Android alól "átbootolni" a másik rendszerbe.

A háttértáron található, Windows alól kezelt fájlokat nem látjuk Android alól, és persze fordítva sem. Ez mondjuk tapasztalatom szerint nem jelent különösebb problémát, legalábbis nekem még nem volt szükségem arra, hogy a másik fájlrendszerben kutakodjak.

A gép lelke egy Intel Cherry Trail Z8350 64bit Quad Core processzor, ami alapértelmezetten 1,44 GHz-en fut, de szükség esetén felskálázódik 1,92 GHz-re. Az extra erőt az Intel Turbo Boost technológia biztosítja. A kép megjelenéséért egy nyolcadik generációs Intel HD Graphic lapka felel. A rendszer működését segíti, hogy 4 GB RAM áll az operációs rendszererek rendelkezésére. A beépített háttértár 64 GB-os, amit persze memóriakártyával bővíthetünk akár 128 GB-ig.

Az egyéb extrákhoz sorolhatjuk a HDMI kimenetet, az elő (2 MP)-, és hátlapi (5 MP) kamerákat, a Bluetooth 4-0-át, valamint a külön megvásárolható billentyűzetet, amivel lényegében teljes értékű ultrabookká alakíthatjuk a tabletet. Az akkumulátor 8000 mAh-ás, ami az egész napos működést nem teszi lehetővé, de, hacsak nem filmet nézünk a hálózaton keresztül, sok órára elegendő kakaót biztosít.

A végére maradt az ár. Az Intel Cherry Trail Z8350 platformra épülő gépek igen kellemes árcédulát kapnak, a CHUWI HiBook Pro 2 például most mindössze 215 dollárba, vagyis alig több, mint 60 ezer forintba fáj, természetesen ingyenes szállítás mellett!

Ha további részletekre is kíváncsiak vagytok, esetleg szeretnétek magatokénak tudni egy ilyen tabletet, akkor kattintsatok ide: CHUWI HiBook Pro 2

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Kapcsolódó tablet hírek

Tablet

40 dollár kedvezmény a Xiaomi Mi Pad 3 árából, csak most, csak neked!

40 dollár kedvezmény a Xiaomi Mi Pad 3 árából, csak most, cs…

2017 július 26

Többször írtam már, most is megteszem, a Xiaomi a kedvenc felt&oum...

Tablet

Teclast X80 Pro - Windows 10 és Android egy tabletben 80 dollárért

Teclast X80 Pro - Windows 10 és Android egy tabletben 80 dol…

2017 július 10

Én nem a Pro, hanem a Power verziót vettem, ami mint utóbb kiderü...

Tablet

Nabi JR. NV5B - egy tablet gyerekeknek

Nabi JR. NV5B - egy tablet gyerekeknek

2017 május 04

Arról, hogy hány éves kortól lehet vagy szabad egy gyerek kez&...

Tablet

CHUWI HiBook Pro 2 - avagy, benéz a robot az ablakon

CHUWI HiBook Pro 2 - avagy, benéz a robot az ablakon

2017 március 29

Az utóbbi egy évben jelentősen megszaporodott a dupla operációs rendszerrel szállított tab...