hu Magyar de Deutsch

Ingyenes iGO szoftver- és térképfrissítés

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Az iGO navigációs program ingyenes kiegészítése ideális lehet a nyaralni készülőknek, ugyanis a frissítés újabb térképeket tartalmaz a magyarok által is olyannyira kedvelt üdülőhelyekről.

Az iGO szoftverfrissítés újdonságai:

  • Térképfrissítés: Magyarország (+5000 hasznos hely, javítások), Horvátország (javítások), Románia (+5000 hasznos hely, 2 új település, javítások)
  • Új térképek: Görögország (8000 hasznos hely, 35% lefedettség), Törökország (34 ezer hasznos hely, 20% lefedettség), Albánia, Szerbia-Montenegró, Macedónia, Bulgária (csak főúthálózattal)
Ingyenes iGO szoftver- és térképfrissítés

Ingyenes iGO szoftver- és térképfrissítés

Magyarország térképfrissítése tartalmazza a legújabb úthálózat-változásokat, és számos módosítást, ami még kényelmesebbé teszi a közlekedést.

  • Új utak: M6-os Érd és Dunaújváros közötti szakasza, a Debrecent elkerülő M35 autópálya, a Nyíregyházát elkerülő 403-as út, a 4-es út Székelyt és Berkeszt elkerülő része, az Albertirsa – Tápiószentmárton, illetve a Kemence – Diósjenő összekötő út.
  • Pontosabb keresés: több településen megvalósult a házszámozás, valamint számos város belterületi részei (55 db) is teljes egészében elkészültek, és ezekre is lehet keresni. Szintén címpontként kereshetők Budapest városrészei.
  • Még több POI: az adatbázisban már 25045 db POI (hasznos hely) található. Új kategóriaként bekerültek a szelektív hulladékgyűjtők (398 db) és a geocaching pontok (1228 db).
  • Feldolgozott hibabejelentések: az online térképhiba-bejelentőn érkezett bejegyzésekből 4160-at javítottak ki.
  • Az alábbi 37 városban pedig az összes jelzett hibát korrigálták, valamint 2005-ös légifotók alapján pontosították, és aktualizálták a teljes térképet: Ajka, Baja, Balassagyarmat, Cegléd, Csongrád, Devecser, Dunaföldvár, Dunaújváros, Encs, Gödöllő, Gyöngyös, Gyula, Hajdúszoboszló, Hatvan, Hódmezővásárhely, Jászapáti, Jászberény, Jászfényszaru, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Komárom, Körmend, Makó, Nagykőrös, Nagymaros, Nyékládháza, Orosháza, Pásztó, Sárvár, Szécsény, Szentendre, Tata, Tiszaújváros, Törökszentmiklós, Visegrád, Zirc
  • Még szebb kivitel: az összes látványréteget újra digitalizálták, helyenként a vasutakat és a vízréteget is korrigálták.
  • A közlekedési adatok helyszíni felmérése az alábbi településeken történt meg az előző térképfrissítés óta: Tatabánya (javítások száma: 227), Zalaegerszeg (249), Balatonfűzfő (95), Balatonalmádi (184), Balatonkenese (195), Debrecen (522), Nyíregyháza (389), Salgótarján (275), Szolnok (146), Eger (504) Szigetszentmiklós (135).
Ingyenes iGO szoftver- és térképfrissítés

Letöltés: iGO Update mu06002 [ 470 KB | iGO ]

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Kapcsolódó mobil hírek

PDA

Top 5 kínai okostelefon 30 ezer forint alatt - 2017 szeptember

Top 5 kínai okostelefon 30 ezer forint alatt - 2017 szeptemb…

2017 szeptember 19

Kedvenc kínai telefonokkal foglalkozó oldalam ismét elkész&iac...

PDA

A középkategóriába érkezett a Vernee új olcsó telefonja

A középkategóriába érkezett a Vernee új olcsó telefonja

2017 szeptember 19

Akár a Xiaomi pozícióit is veszélyeztetheti az új mobil...

PDA

Szenzációs hír, a Leagoo felveszi a versenyt az iPhone X-szel

Szenzációs hír, a Leagoo felveszi a versenyt az iPhone X-sze…

2017 szeptember 19

Az iPhone X bemutatójára időzítették saját teljesen ker...

PDA

Sikerrel vette a 100 dolláros a legolcsóbb 10 magos telefon

Sikerrel vette a 100 dolláros a legolcsóbb 10 magos telefon

2017 szeptember 19

A szép ebben, hogy ezt az akadályt alulról teljesítette.