Gearbest promotion

 • Írta: Tárnok Zoltán
 • Kategória: PNA
 • Találatok: 1527

Darth Vader vírusvideó a Tom Tom segédletével

Darth Vader és Yoda a Tom Tom navigációban

Aki azt gondolja, hogy a képzelet véges az téved, ennél végtelenebb dolog nem nagyon létezik. Képzeljük el például, hogy beülünk az autóba és ezt halljuk: Obi-Wan sohasem mondta el neked, mi történt apáddal! Erre Te: Épp eleget mondott! Elmondta, hogy te ölted meg! Már jön is a válasz: Nem. Én vagyok az apád.

darthvader2

 • Írta: Csingacsguk
 • Kategória: PNA
 • Találatok: 662

Bemutatkozott az iGO Szlovákiában

A CONAN s.r.o., az iGO szlovák disztribútora 2005. november 8-án mutatta be az iGO GPS-navigációs szoftver SD memória kártyás változatát. A Pozsony egyik elegáns szállodájában rendezett termékbemutatón jelen volt a TA3 hírtelevízió, a PC REVUE és más vezető magazinok újságírói.

Bemutatkozott az iGO Szlovákiában

Peter Palárec, a CONAN s.r.o. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az iGO szlovákiában is biztos sikerre számíthat, mivel kéziszámítógépre ez az egyik legszélesebb körben használható szoftver. Az iGO nem csak azért felhasználóbarát mert egyszerűen kezelhető, hanem mert szlovák menüvel és navigációs hanggal is rendelkezik.

Bemutatkozott az iGO Szlovákiában

Az iGO Slovakia 2005 | SD™ néven forgalmazott program a jelenleg elérhető egyik legpontosabb és legrészletesebb, 200 szlovák város digitális térképet tartalmazza. A POI adatbázis is bőséges, jelenleg 20 000 „érdekes helyet” kínál. A szoftver egyelőre csak szlovákiában kapható, ára 4600 Sk (120 EUR). A türelmesebb magyar autósok még kedvezőbb áron juthatnak majd hozzá, mivel a szlovák térkép része lesz a tavasszal megjelenő iGO Kelet-Európa térképcsomagnak.

Bemutatkozott az iGO Szlovákiában

A rendezvény másik főszereplője a kimondottan navigációs célra kifejlesztett Mitac MIO 169-es kéziszámítógép volt, melyet az LCP Systems szlovák disztribútora mutatott be.

Bemutatkozott az iGO Szlovákiában

„A MIO 169 és az iGO együtt tökéletes páros, ezért döntöttünk úgy, hogy a készüléket külön nem is forgalmazzuk szlovákiában. Mivel célunk, hogy a fejlett műholdas navigáció széles körben elérhető legyen az árat is ehhez alakítottuk A készülék és szoftver egy csomagban mindössze 14 900 Sk (390 EUR).” – nyilatkozta - Martin Struhár, az LCP Systems o.z. ügyvezető igazgatója.

Bemutatkozott az iGO Szlovákiában

 • Írta: Csingacsguk
 • Kategória: PNA
 • Találatok: 6466

Ingyenes iGO szoftver- és térképfrissítés

Az iGO navigációs program ingyenes kiegészítése ideális lehet a nyaralni készülőknek, ugyanis a frissítés újabb térképeket tartalmaz a magyarok által is olyannyira kedvelt üdülőhelyekről.

Az iGO szoftverfrissítés újdonságai:

 • Térképfrissítés: Magyarország (+5000 hasznos hely, javítások), Horvátország (javítások), Románia (+5000 hasznos hely, 2 új település, javítások)
 • Új térképek: Görögország (8000 hasznos hely, 35% lefedettség), Törökország (34 ezer hasznos hely, 20% lefedettség), Albánia, Szerbia-Montenegró, Macedónia, Bulgária (csak főúthálózattal)
Ingyenes iGO szoftver- és térképfrissítés

Ingyenes iGO szoftver- és térképfrissítés

Magyarország térképfrissítése tartalmazza a legújabb úthálózat-változásokat, és számos módosítást, ami még kényelmesebbé teszi a közlekedést.

 • Új utak: M6-os Érd és Dunaújváros közötti szakasza, a Debrecent elkerülő M35 autópálya, a Nyíregyházát elkerülő 403-as út, a 4-es út Székelyt és Berkeszt elkerülő része, az Albertirsa – Tápiószentmárton, illetve a Kemence – Diósjenő összekötő út.
 • Pontosabb keresés: több településen megvalósult a házszámozás, valamint számos város belterületi részei (55 db) is teljes egészében elkészültek, és ezekre is lehet keresni. Szintén címpontként kereshetők Budapest városrészei.
 • Még több POI: az adatbázisban már 25045 db POI (hasznos hely) található. Új kategóriaként bekerültek a szelektív hulladékgyűjtők (398 db) és a geocaching pontok (1228 db).
 • Feldolgozott hibabejelentések: az online térképhiba-bejelentőn érkezett bejegyzésekből 4160-at javítottak ki.
 • Az alábbi 37 városban pedig az összes jelzett hibát korrigálták, valamint 2005-ös légifotók alapján pontosították, és aktualizálták a teljes térképet: Ajka, Baja, Balassagyarmat, Cegléd, Csongrád, Devecser, Dunaföldvár, Dunaújváros, Encs, Gödöllő, Gyöngyös, Gyula, Hajdúszoboszló, Hatvan, Hódmezővásárhely, Jászapáti, Jászberény, Jászfényszaru, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Komárom, Körmend, Makó, Nagykőrös, Nagymaros, Nyékládháza, Orosháza, Pásztó, Sárvár, Szécsény, Szentendre, Tata, Tiszaújváros, Törökszentmiklós, Visegrád, Zirc
 • Még szebb kivitel: az összes látványréteget újra digitalizálták, helyenként a vasutakat és a vízréteget is korrigálták.
 • A közlekedési adatok helyszíni felmérése az alábbi településeken történt meg az előző térképfrissítés óta: Tatabánya (javítások száma: 227), Zalaegerszeg (249), Balatonfűzfő (95), Balatonalmádi (184), Balatonkenese (195), Debrecen (522), Nyíregyháza (389), Salgótarján (275), Szolnok (146), Eger (504) Szigetszentmiklós (135).
Ingyenes iGO szoftver- és térképfrissítés

Letöltés: iGO Update mu06002 [ 470 KB | iGO ]

Kapcsolódó mobil hírek

ASUS Mobil Hírek

Az ASUS ZenFone 2 most alig több mint 50 ezer forint

Az ASUS ZenFone 2 most alig több mint 50 ezer forint

2017 április 27

Találtam nektek egy remek ajánlatot, ami annyira remek, hogy az utolsó...

Tartozékok

Bluetooth-os segítség az önarcképekhez

Bluetooth-os segítség az önarcképekhez

2017 április 27

Nem vagyok nagy híve a selfie-nek, de azt látom, hogy sokan szeretik magukat...

Szoftver

Virulnak a vírusok az Androidos eszközökön

Virulnak a vírusok az Androidos eszközökön

2017 április 24

A múlt héten az első alkalommal történt meg, hogy a világ...

Tartozékok

Vigyük magunkkal a zenét - DT A10 Bluetooth 3.0 hangszóró

Vigyük magunkkal a zenét - DT A10 Bluetooth 3.0 hangszóró

2017 április 21

Egy kis történettel kezdem. Egyszer régen, valamikor hatodikos-hetedike...