Itt a hétvége legjobb vétele a telefonok között

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Tényleg hihetetlen, egy erőmű 27 ezer forintért.

leeco_le_s3_x626_1.jpg

A LeEco a Xiaomi ellenfelének készült(t), ami tetten érhető telefonjaikon is. Ugyan az a klasszikus vonalvezetés jellemzi ezeket a mobilokat, mint a konkurensnél. A most bemutatásra kerülő mobiljuk érdekessége a központi egység, a SoC, amiben egy tízmagos, 2,3 GHz-en működő processzor dolgozik. Ez a központi egység a drágább, nagyjából a dupla áron megvásárolható telefonokban szokott megjelenni, így 27 ezer forintért több mint ajándék!

leeco_le_s3_x626_2.jpg

A napjainkban használatos tízmagos processzorok, mint például az említett Helio X20 is, három fürtöt tartalmaz. Ezekben a fürtökben találjuk meg elosztva a tíz magot. Az első és a második clusterben vagyis fürtben 4-4 mag lapul, míg a harmadikban csak kettő. Ezek a magok ARM fejlesztések. A négymagos fürtökben ARM Cortex-A53 magokat találunk, a kétmagos clusterben pedig két darab ARM Cortex-A72-es magot. Az alsó szinten üldögélő négy darab ARM Cortex-A53 mag 1,4 GHz-en működik, második fürtben is négy darab ARM Cortex-A53 mag dolgozik, de ezek órajele már 2 GHz, míg a legfelső klaszterben két ARM Cortex-A72 magot találunk, amik 2,3 GHz-en képesek működni. A telefonban a memória nem kevesebb mint 4 GB, a háttértár 32 GB-os.

 

Rádiók terén is jól el van eresztve, hiszen Bluetooth-ból a fejlett 4.2-es verziót, míg WiFi-ből az elérhető leggyorsabb AC szabványt támogató megoldást tartalmaz. számunkra itt van az egyetlen gyengeség, a B20-as LTE sáv hiánya. Amiről még nem szóltunk az a két kamera, ami az előlapon egy 8-, a hátlapon pedig egy 16 megapixeles megoldás.

 

Ennek a tízmagos telefonnak az ára most mindössze 27 400 Forint, ami természetesen az árfolyam függvényében kicsit változhat. Itt találsz további információkat és képeket, vagy akár meg is vásárolhatod: LeEco Le S3 X626 4G Phablet

A szállítási módok közül az EU Express módot válaszd, a kereskedő ígérete szerint vám és ÁFA mentes érkezést remélhetsz!

Szóljon hozzá!