Nubia Z17 Mini - kuponnal olcsóbb

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Nubia Z17 Mini - kuponnal olcsóbb - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Már megint egy kuponos akció, állandóan ilyen spórolós dolgokkal jövök, de nem tehetek róla. Megteteszett ez a telefon is, főleg, hogy 30 dolcsival olcsóbb, ha az ajánló végén lévő kupont felhasználjátok.

Nubia Z17 Mini 4G Smartphone 1

 

Mostanában kezdek kiakadni azon, hogy ha egy telefonnak nincs 5,5 colos képátlója az már mini. Akkor is mini, ha a képátló 5 col feletti, mint jelen esetben, ahol 5,2 col. Ez ma egy mini telefon. Természetesen egyéb képességekben sem mini a cucc, sőt, már meg sem lepődök azon, hogy milyen erős hardvert képesek belepakolni ezekbe a telefonokba. Jószerivel tényleg semmi értelme sem lesz a nagy márkáktól vásárolni, mert akárki akármit mond nekem, a terméktámogatásnak nevezett valami semmiképp nem éri meg a dupla árat. azzal se jőjjön nekem senki, hogy a kínai telefonokhoz nem jön frissítés, mert nem igaz, illetve nem kevésbé, mint mondjuk egy Samsunghoz.

Nubia Z17 Mini 4G Smartphone 2

Na, most kicsit kifüstölögtam magamat, foglalkozzunk a Nubia Z17 Minivel! A telefon a Qualcomm Snapdragon 652-es prociját dolgoztatja, ami nyolc maggal rendelkezik, órajele 1,8 GHz, és persze 64 bites. A telefon GPU-nak a remek Andreno 510-et kapta. A rendszermemória 4 GB, a háttérár pedig 64 GB-os. Ezekből az adatokból látszik, hogy ez bizony egy felső kategóriás készülék, még ha "mini" is.

Nubia Z17 Mini 4G Smartphone 3

A kijelző, ahogy már említettem 5,2 colos képátlóval rendelkezik, felbontása 1920 x 1080 pixel. A "szokásosnál" kisebb képátló és a szokásos felbontás miatt a pixelsűrűség a megszokottnál nagyobb, 424 ppi. Plusz adatnak megkaptuk még a panel kontrasztarányát, ami 1500:1-hez. A kijelző felett a már megszokott Gorilla Glass üveget találjuk, ami 2,5D-s, vagyis a szélein kerekített.

Nubia Z17 Mini 4G Smartphone 4

A kamerk esetén sajnos csak a szenzor gyártóját ismerjük, a pontos típust nem, de azért bíztató, hogy a Sony nevét olvassuk a specifikációban. Amúgy nem kell szégyenkeznie a Nubia Z17 Mininek, hiszen az előlapon egy 16 megapixeles selfie kamera van, hátul pedig a már említett Sony szenzorra épülő 13+ 13 megapixeles megoldás. A megszokott módon az egyik kamera monokróm, míg a másik RGB. A villanóról sem szabad elfeledkezni, de az is igaz, hogy az lenne a meglepő, ha nem lenne.

Nubia Z17 Mini 4G Smartphone 5

ahogy az utóbbi hetekben bemutatott telefonoknál, itt is örömmel számolhatok be róla, hogy a készülék ismeri az itthon használt B20 800 MHz-es LTE sávot is! Rádiók terén más izgalmas dologgal nem találkozunk, hiszen a wifi és a Bluetotth 4.1 megléte már alap. Pici extra, hogy a navigációhoz kapunk a GPS mellé Beidou és Glonass támogatást is.

Nubia Z17 Mini 4G Smartphone 6

Ahogy látható, ez a Mini ismét csak a nevében mini, egyéb tekintetben nagy, hiszen erős a hardver és az 5,2 colos képátlóra sem mondanám, hogy apró.

Jó hír, hogy bár a telefon kínai raktárból vásárolható meg, a szállítási módok közül a kosárba rakás után kiválaszthatjuk a Europe Registered módot, amivel a GearBest szerint további sarcok, vám és ÁFA fizetése nélkül juthatunk a telefonhoz. A végére maradt az ár. A Nubia Z17 Mini eredeti ára 290 dollár, vagyis nagyjából 76 ezer forint. a mostani kuponos akcióban ebből 30 dollár engedményt kapunk, így 69 ezer forintért lehet a miénk. A vásárlásnál a NubiaZ17 kódot kell használni. A kedvezménnyel megvásárolható telefonok száma mindössze 100 darab, szóval, ha szeretnél ilyet, akkor kapkodd magad!

További információ és vásárlás itt: Nubia Z17 Mini 4G Smartphone

Szóljon hozzá!