Lenovo VIBE Z2 - 120 ezer helyett 34 ezer forintért!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Érdemes néha a kínai áruházakra pillantani, mert olyan akciókkal találkozunk, hogy csak nézünk, mint az a bizonyos Rozi, abban a bizonyos moziban.

Lenovo VIBE Z2 IPS 4G Smartphone 1

 

Itt van például ez az ajánlat. Lenovo VIBE Z2 118 dollárért, ami bizony 34 ezer forintot jelent. Az árukeresőn 120 ezer, az E-mag oldalán 130 ezer forintos árcédulát találunk. Ez azért már nem vicces, kicsit sem, bár, aki ilyen telefont nézett ki magának, az biztos vigyorog.

Lenovo VIBE Z2 IPS 4G Smartphone 2

A telefonról röviden elmondható, hogy a Lenovo középkategóriáját képviseli. HD felbontású 5,5 colos IPS kijelző, Snapdragon 410-es proci, ami négy magos és 1,2 GHz-en fut. 2 GB memória, 32 GB háttértár áll rendelkezésünkre, aminek egy részét persze elfoglalja az oprendszer. Az előlapi kamera 8- míg a hátlapi 13 megapixeles, az akkumulátor pedig 3000 mAh-ás. A külső hasonlít a Pro modellhez, ennek is fém a hát és oldallapja, illetve műanyag az alsó és a felső rész.

Lenovo VIBE Z2 IPS 4G Smartphone 3

Fontos, hogy a Lenovo VIBE Z2 most európai raktárról rendelhető, vagyis nem kell se vámot se ÁFA-t fizetnünk a telefon árán és a szállítási költségen felül, ráadásul rossz esetben is fele annyi idő alatt kapjuk kézhez, mintha Kínából rendeltük volna. Az egyetlen hátrány, hogy a töltő angol, de mivel úgyis USB-n töltjük bármelyik másik USB-s telefontöltő használható hozzá.

További információk, képek és vásárlás itt: Lenovo VIBE Z2 IPS 4G Smartphone

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!