Vernee Thor - 8 mag, HD felbontás 32 ezer forintért

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Verne Thor nevű készüléke nem a legfrissebb modell, hiszen tavaly nyár elején mutatkozott be. Ez a hátrány mostanra előnnyé vált, hiszen a mai napig ütős hardver ára az egészen meglepő kategóriába csökkent.

Vernee Thor 4G Smartphone 1

 

Lássuk mit értünk mi ütős hardveren! A processzor egy MediaTek MT6753-as, 64 bites nyolcmagos Cortex-A53-ra épülő megoldás, ami mellett 3 GB rendszermemóriát és 16 GB háttértárat találunk. A kép generálásáért egy Mali-T720 MP3 GPU, míg a megjelenítéséért egy 5 colos HD, vagyis 1280 x 720 pixel felbontású kijelző felel.

Vernee Thor 4G Smartphone 2

A telefonban természetesen találunk elő és hátlapi kamerát is, előbbi 5- utóbbi 13 megapixeles felbontással bír, aminek hála teljes HD felbontású videókat készíthetünk vele. A telefon ujjlenyomat olvasót is kapott, ami ebben a kategóriában még ritkaságnak számít.

Vernee Thor 4G Smartphone 3

A hálózatokat a B/G/N szabványokat támogató wifi segítségével érhetjük el, de a rádiók között találunk Bluetooth-t, a GPS-t és a GLONASS-t is, így kapcsolódhatunk más készülékekhez, ha arra támad kedvünk, és út közben sem tévedünk el, ha nem egy pincében kívánunk túrázni. Extraként értékelhetjük a  fényérzékelő, közelségérzékelő, gyorsulásmérő szenzorokat, bár egy ilyen tudású telefonban ezek megléte szinte alap. Amiről nem beszéltünk még az akkumulátor, ami 2800 mAh-ás, emiatt várhatóan nem okoz neki a gondot a naponta egyszer történ feltöltés.

Vernee Thor 4G Smartphone 4

A végére maradt az ár, ami jelen esetben 130 120 dollár - de ha van időd várni, akkor Kínából csak 100 dollár szállítási költség nélkül -, amihez hozzászámolhatunk még 6 dollárnyi szállítási költséget. Ezért, a nagyjából 40 ezer forintos árért európai raktárból rendelhetünk, így semmilyen plusz költséggel sem kell számolnunk, a vámot és az ÁFÁT-t már megfizették helyettünk. Ráadásul, mivel európai a raktár, kis szerencsével  a rendeléstől számított egy héten belül kezünkben tarthatjuk új telefonunkat. Figyelj oda, rendelésnél válaszd az EU raktárat!

További információk, képek és videók, valamint valamint vásárlás itt: Vernee Thor 4G Smartphone

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!