17 ezer forintért 4 mag és HD felbontás, ez a Gretel A7 okostelefon

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 
17 ezer forintért 4 mag és HD felbontás, ez a Gretel A7 okostelefon - 4.4 out of 5 based on 7 votes

A mai napot egy nagyon kedvező áru telefonnal kezdjük, amivel biztosan nem fogunk rekordokat döntögetni, de a napi feladatokra tökéletes, ráadásul nagyon olcsó!

Gretel A7 1

 

A Gretel A7 hardvere erős, legalábbis az árához képest. A 4,7 colos kijelző HD, vagyis 1280 x 720 képpont felbontású. A kijelzőt Gorilla Glass üveg védi. Alatta egy négymagos MTK6580-as processor dolgozik, aminek órajele 1,3 GHz. A telefon kapott 1 GB rendszermemóriát és 16 GB háttértárat. Ez utóbbi ebben az árkategóriában megint csak elég jó érték.

Gretel A7 2

Van elő- és hátlapi kamera is. Előbbi 2- utóbbi 8 megapixeles felbontással bír. Az olcsóság oltárán sok mindent feláldoztak sajnos, így a különféle szenzorok is csak nyomokban lelhetők fel. Van fényérzékelő, közelség érzékelő és gravitációs szenzor. Jó hír, hogy a telefon két SIM-kártyával is elboldogul. A különféle rádiók közül említést érdemel a GPS, a Bluetooth 4.0 és persze a 3G támogatás. Jól gondoljátok, a wifi sem maradt ki, b/g/n támogatású eszköz kapott helyet a készüékben.

Gretel A7 3

Jó hír az olcsósága mellett, hogy most európai raktárban is megtalálható, így hamar megérkezik, és nem kell rá se vámot, se forgalmi adót fizetni!

További információk, képek és vásárlás itt:  Gretel A7 3G Smartphone

Szóljon hozzá!