HOMTOM HT5 - 4 mag, 64 bit, HD felbontás 23 ezer forintért

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Itt egy újabb középkategóris telefon, aminek barátságos az ára és az európai raktárban várja, hogy megrendeld!

HOMTOM HT5 4G Smartphone 1

 

A HOMTOM telefonja nem az első, és gyaníthatóan nem is az utolsó ezzel a tudással, ebben az árkategóriában. Biztos ismét lesznek fanyalgók, akik szerint vacak a processzor vagy kevés a memória, de lássuk be, aki 23 ezer forintért keres telefont az vagy azért teszi, mert feleslegesnek érzi, hogy többet kiadjon egy mobilra, vagy azért, mert ha szeretne sem tudna többet adni érte. Mindegy is mi az ok, ez a telefon el fogja végezni azt a feladatot amire szánjuk, és pont elég lesz az ereje arra, hogy nap mint nap észben tartsa a találkozóinkat, a sokszáz ismerősünk telefonszámát, alkalmasint pedig játsszunk rajta egyszerűbb, de szórakoztató játékokkal.

HOMTOM HT5 4G Smartphone 2

A telefon alapja az MTK6735-ös proci, ami 64 bites, négy magos, 1 GHz-es sebességen működik. Mellette egy Mali-T720-as GPU-t találunk, hogy a grafika is rendben legyen. A memória 1 GB, a háttértár amin programjainkat tárolhatjuk 16 GB-os, ez utóbbi 32 GB-os vagy ennél kisebb kapacitású kártyával bővíthető. A telefon kijelzője HD, vagyis 1280 x 720 pixel felbontású. A készülék kapott Bluetooth 4.0-át, b/g/n szabványú wifit, és GPS-t, valamint 2G, 3G és LTE támogatást a szélessávú internet elérséhez. Vásárlás előtt érdemes megnézni, hogy a környékünkön található szélessávú kapcsolat milyen frekvencián érhető el, de általánosságan elmondható, hogy a nagyobb városokban az LTE kapcsolattal sem lehet problémánk.

HOMTOM HT5 4G Smartphone 3

A telefonban természetesen találunk kamerákat is. Az előlapi 2- a hátlapi 8 megapixeles felbontással rendelkezik. A beépített akkumulátor kapacitására nem lehet panaszunk, a Lithium-ion Polymer akksi 4250 mAh-ás.

A HOMTOM HT5 telefon most európai raktárból rendelhető, ára mindössze 80 dollár, vagyis nagyjából 23 ezer forint. Mivel európai raktárból jön garantáltan nem kell rá külön ÁFA-t fizetni, és nem keletkezik plusz költség a vámolás miatt se!

További képek, videók, információk és vásárlás itt: HOMTOM HT5 4G Smartphone

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!