4 mag, HD felbontás, telefon 20 ezer forint alatt?

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
4 mag, HD felbontás, telefon 20 ezer forint alatt? - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Mostanában leginkább a középkategóriás telefonok közül válogattunk, így itt az ideje, hogy megnézzük mit kapunk a 20 ezer forint alatti kategóriában.

2

 

Nos, az a helyzet, hogy ezért a viszonylag alacsony árért is meglepően sokat kapunk már, közel sem olyan gyenge ez a hardver mint hinnénk!

1

Cagabi One 3G okostelefon 5 colos képátlóval és HD, vagyis 1280 x 720 pixeles felbontással rendelkező IPS kijelzőt kapott. A telepített Android 6.0 rendszer futtatásáért egy négymagos MTK6580A processzor felel, ami 1,3 GHz-en szalad. A proci mellett 1GB RAM-ot és 8 GB háttértárat találunk.

A telefonon találunk elő- és hátlapi kamerát is, előbbi 5-, utóbbi 8 megapixeles. Ebben a kategóriában nem jellemző a szenzorok tömkelege, de gravitációs szenzort így is találunk a készülékben. Természetesen nem maradhatott ki a navigáció támogatása, vagyis a GPS és A-GPS rádiók sem, ahogy találunk Bluetooth 4.0-át és b/g/n szabványú vezeték nélküli hálózati támogatást is.

3

Ami az olcsóság okán kimaradt az LTE támogatás, így a mobil szélessávot "csak" 3G-n keresztül élvezhetjük.

Persze ezen nincs mit csodálkozni, hiszen ahogy a címben is olvashattátok ez a telefon mindössze 65 dollár, vagyis nem egészen 19 ezer forint, ami mellett még ingyenes szállítást is kapunk.

 

További képeket és információkat itt találtok a telefonról:Cagabi One 3G Smartphone

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!