A Samsung Z4 gyorsabb és okosabb

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Samsung Z4 okostelefonjával tovább bővíti Tizen rendszerrel szállított készülékeinek körét. A 4G-képes készülék egyszerre biztosít nagy teljesítményt, számos hasznos szolgáltatást és kényelmes felhasználói élményt.

Samsung Z4 Black1

 

A Samsung Z4 telefont elő- és hátlapi kamerájával a közösségi média igényeinek megfelelően tervezték, valamint olyan további funkciók sora áll a kényelem és hatékonyság szolgálatában, mint a gyakran használt funkciók gyors elérése. A Samsung Z4 a 4G LTE, a VoLTE és a VoWiFi* támogatásnak köszönhetően még gyorsabb hálózati sebességre képes.

Samsung Z4 Black2

A Samsung Z4 készülék kiváló választás lehet azoknak, akik most ismerkednek az okostelefonok világával, mivel számos kényelmi funkcióval teszi könnyedén elérhetővé a gyakran használt szolgáltatásokat. A fizikai gombokhoz és az ujjmozdulatokkal való vezérléshez a felhasználók egyedileg rendelhetik hozzá az olyan kényelmi funkciókat, mint a gyors hangvezérlés, a zseblámpa, a kamera vagy a kameraváltás, így a szolgáltatások eléréséhez nem kell visszalépni a kezdőképernyőre. A gyors hangvezérléssel pedig valóban egyszerűen elérhetők a legfontosabb funkciók, mint az ébresztőóra, a hívás vagy a zenelejátszás.

Samsung Z4 Gold1

A Samsung Z4 ezenkívül olyan hatékony energiafelügyeleti szolgáltatásokat is biztosít a hosszútávú használat érdekében, mint a töltöttségi értesítés és az energiatakarékosság. A töltöttségi értesítés használatával a készülék tájékoztatja tulajdonosát, ha a készülék energiaszintje az előre megadott érték alá csökken. Az energiatakarékosság-tervezőnek köszönhetően a felhasználók három szint közül választhatnak a hosszútávú akkumulátorhasználat érdekében. A beállított fogyasztási szinttől függően az energiatakarékosság-tervező úgy határozza meg az eszköz beállításait, hogy annak töltöttsége a lehető leghosszabb időre elegendő legyen.

A Samsung Z4 kamerájával kiváló minőségű fényképek készíthetők. Az 5 megapixeles előlapi kamerát F 2,2 fókuszú lencsével és LED-es vakuval szerelték fel, így tökéletesen megvilágított és tiszta szelfi készíthető vele, valamint további fényképezési módokat is kínál. A Samsung Z4 hátsó 5 megapixeles kamerája két LED-es vakuval teszi lehetővé, hogy távoli témákról is tökéletes képek készülhessenek.

Samsung Z4 Gold2

A Samsung Z4 telefonnal könnyedén készíthetők pillanatképek és videofelvételek manuálisan, automatikusan vagy akár hangvezérléssel. Azonnali szelfi készítéséhez például elég, ha a felhasználó felmutatja a tenyerét és azt mondja, „csííz”, vagy várhat az automatikus szelfi funkció működésbe lépésére, amely az arcfelismerés segítségével készít pontos és éles felvételeket. Emellett folyamatos videofelvétel is készíthető a videováltó funkciónak köszönhetően, amely lehetővé teszi az egyszerű átváltást az előlapi és a hátsó kamerakép között, így több nézet is rögzíthető ugyanazon a felvételen.

Specifikáció:

Samsung Z4

Operációs rendszer

Tizen 3.0

Hálózat

LTE Cat.4

Méretek

132,9 x 69,2 x 10,3, 143 g

Processzor

Négymagos, 1,5 GHz

Memória

1 GB RAM

Kijelző

4,5” WVGA (480x800)

Kamera

Hátlapi: Dupla LED-es vaku, 5 MP (F 2,2), Előlapi: LED-es vaku, 5 MP (F 2,2)

Akkumulátor

2 050 mAh

Csatlakoztathatóság

Wi-Fi 802 11b/g/n 2,4 GHz

Bluetooth® 4.0

USB 2.0

GPS, Glonass

Dupla SIM / Egyetlen SIM*

* Országtól és mobilszolgáltatóktól függően változhat.

Érzékelők

Gyorsulásmérő, távolságérzékelő

Hang

MP3, AMR-NB, AMR-WB, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, Vorbis, FLAC

Videó

H.263, H.264 (AVC), MPEG4

Szóljon hozzá!