Okoskarkötő a középkategóriából

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Okoskarkötő a középkategóriából - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Erre mondják, hogy középkategória. Van már benne pulzusmérés de nincs még érintésérzékeny kijelző. Viszont a vérnyomásunkat méri. Az életünket azért ne bízzuk rá!

qs80 1

Az érdekesség tehát nem a tudásban, hanem a külsőben van. A drágább karkötőknél megszokott, hogy cserélhető a szíj. Ennek több praktikus oka van, Egyrészről elhasználódhat amivel vettük, később pedig olcsóbb csak egy szíjat szerezni. Más részről ha már meguntuk a szíj színét, esetleg a család férfi tagja helyett egy hölgy szeretné viselni, akkor a fekete szíjat lecserélhetjük mondjuk pirosra.

qs80 2

Lássuk kicsit részletesebben a hardver a karkötő mögött! A karkötő lelke az NRF51822-es lapka, ami IP67-es szabványú, vagyis vízálló házban lakik. A szerkezet a külvilággal, konkrétan a telefonunkkal Bluetooth 4.0 kapcsolaton érintkezik. A 0,42 inches kijelző OLED technológiára épül, felbontása 120 x 120 pixel. A beépített Lithium-Ion akkumulátor 70 mAh-ás, a leírás szerint ezzel a készenléti idő 15-20 nap.

qs80 4

A QS80 okoskarkötő kompatibilis az Android 4.3 és az iOS 8.0-és, vagy az ezeknél frissebb rendszerrel rendelkező telefonokkal. A végére maradt a méret és az ár. A QS80 24,6 x 2 x 1,09 centiméteres, tömege 17 gramm. Az ára jelenleg 5000 forint, a szállítás pedig ingyenes!

További információk, képek és vásárlás itt: QS80 Heart Rate Smart Wristband Android iOS Compatibility

Szóljon hozzá!