Vphone S8 okostelefon - vigyázz el ne hagyd!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Vphone S8 okostelefon - vigyázz el ne hagyd! - 5.0 out of 5 based on 2 votes

A Vphone S8 okostelefon igazán érdekes darab. Minden van benne, ami egy okostelefonba kell, de egy dologban nagyon más, ez pedig a mérete!

Vphone S8 1

 

Ha már a mérettel fejeztük be a kép felett, akkor folytassuk azzal alatta. A Vphone S8 mindössze 4,67 x 3,73 x 0,99 centiméteres, tömege sem jelentős, csak 0,03 Kg.

Vphone S8 2

A telefon egy MTK2502-es procira épül, ami mellett találunk 64 MB rendszermemóriát és 128 MB tárhelyet. Gyanús, hogy ezen a készüléken nem fogunkmadarakkal disznókra lövöldözni, de ez nem is baj, hiszen a dühös madarak már kimentek a divatból.

Vphone S8 3

A Vphone S8-ba egy SIM-kártyát tehetünk, és a takarékosság oltárán feláldozták a wifit is. Van viszont Bluetooth 4.0, amivel vezeték nélkül kapcsolódhatunk más eszközökhöz. Nincs 3G támogatás sem, sőt kamerát sem találunk a telefonban, viszont okosórás megoldások vannak. Ilyen a lépésszámláló vagy a vérnyomásmérő például, de a mobilunk kamerájának távirányítása is megoldott.

Vphone S8 4

A Vphone S8 tehát igazából egy dologra jó, telefonálni. A szép a cuccban, hogy olyan apró, hogy akár a kulcstartónkra is tehetjük. a végére maradt az ár, ami jelenleg 35 dollár, vagyis kb. 10 000 forint. A szállítás ingyenes!

Ha érdekelnek további infók erről szerkezetről, akkor kattints ide: 

Szóljon hozzá!