Vágyaim tárgya - ZGPAX S99A 3G okosóra

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Techmániás vagyok, és ebből sosem fogok kigyógyulni. Talán ez lehet az oka, hogy megmagyarázhatatlan vonzódást érzek az okosórák iránt is. Eddig a józan ész döntött, de ha ilyen órákat látok, akkor lehet, hogy nem bírom már sokáig, és vásárolni fogok!

Persze nem mindegy milyen azaz okosóra, mert nekem csak a kerek, hagyományos órákhoz hasonlítók tetszenek. Nos, a ZGPAX S99A 3G Smartwatch Phone pont ilyen, emiatt erősen el is kezdtem vágyódni, mondhatni megkívántam.

Ezt a vágyat csak erősíti, hogy egyrészről barátságos az ára, másrészről órához képest brutál hardvert kapott. A számolásért egy négymagos, 1 GHz-en futó MTK6580-as lapka felel, ami mellett találunk 512 MB memóriát és 8 GB háttértárat. Az operációs rendszer Android 5.1. A kijelző felbontása 360 x 360 pixel, mérete 1,33 inch. Az óra teljes tömege a 450 mAh-ás akkumulátorral együtt is mindössze 0,0650 kg.

Mivel okosóráról beszélünk egyértelmű, hogy az idő kijelzésén túl számos egyéb funkciója is van. Lépésszámláló, naptár, üzenetek jelzése és kijelzése, ébresztő és időjárás. Rádiókból van benne WIFI 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS és GSM. Ez utóbbi támogatja a 850/900/1800/1900 MHz-es, és a WCDMA: 850/2100 MHz-es üzemmódokat. Ez utóbbi adatokból látszik, hogy az órával külön mobiltelefon nélkül is telefonálhatunk.

 

A végére a lényeg, a ZGPAX S99A 3G Smartwatch ára mindössze 80 dollár, uszkve 24 ezer forint, amihez most ingyenes szállítás is jár!

 

Az órát megvásárolhatod, illetve további információkat kapsz, ha ide kattintasz: ZGPAX S99A 3G Smartwatch Phone

Hozzászólások  

s3nki
0
Idézet - RobiaLodi:
Szia,

Megvetted végül? Vagy sikerült valami plusz gyakorlati infot beszerezni az óráról?
Érdekelne, hogy beváltja-e ígéreteit? :)

Köszönöm!

Szia!

Végül egy Xiaomi lett. Papiron kevesebbet tud, mint egy Android wear-t futtató telefon, de a tudása nekem elég, és mivel marha sok Xiaomi cuccom van emellett döntöttem.
Idézet
RobiaLodi
0
Szia,

Megvetted végül? Vagy sikerült valami plusz gyakorlati infot beszerezni az óráról?
Érdekelne, hogy beváltja-e ígéreteit? :)

Köszönöm!
Idézet
Szóljon hozzá!