hu Magyar de Deutsch

Piacon a legújabb Kindle e-book olvasók, szédületes áron!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az Amazon a Kindle Fire bejelentése után, egy másik nagy bejelentést is tett. Megjelent ugyanis az érintésérzékeny Kindle Touch és a frissített Kindle e-book olvasó.

amazon-kindle-event

A Kindle a maga nemében már most az egyik legjobb alternatívát kínálta, de most még magasabb szintre emeli ezt. Az új Kindle még az előző olvasóknak is alá licitál, és elképesztő 79 dolláros áron kerül a piacra, és ezért cserébe mindent tud, amire szükségünk lehet. Így kapunk Wi-Fi kapcsolódási lehetőséget, egy 6"-os E-Ink kijelzőt, ami 800 x 600 pixeles felbontással operál és 16 szín megjelenítésére képes, és 2 GB belsőmemóriával rendelkezik, ami olvasási célokra szinte kimeríthetetlen. Az új gép 30%-kal kisebb fizikai mérettel rendelkezik, egészen pontosan 166 x 114 x 8,7 mm, sajnos ebből következik, hogy el kell búcsúzni a QWERTY billentyűzettől; a gép súlya 167 gramm ami szinte pehelysúlynak nevezhető ilyen szinten (viszonyítás képpen, egyes felsőkategórás telefonok akár 180 grammot is elérik).Másik kettő eszközt is bemutatott a cég, ezek érintésérzékeny panellal rendelkeznek, az alap variáns a Kindle Touch, ez lényegében a kis Kindle tapogatható kijelzővel, így a gomboknak teljesen hadat üzentek, a kijelző másban nem változott, maradtak a fent említett paraméterek, a belső tárhely megduplázódott, így 4 GB-tal gazdálkodhatunk. Kapunk 3,5 mm-es jack kimenetet, és beépített hangszórót is. A mérete valamelyest nőtt, 172 x 120 x 10,1 mm-ről beszélhetünk a Touch esetében, ami 213 grammot nyom a mérlegen.

kindle-touch-cafe

Fentebb két verziót említettem, a második egyetlen extrában tér el a Kindle Touch-tól, mégpedig a Wi-Fi kapcsolat mellett már a 3G-t is használatba vehetjük, így szinte bárhol elérhetjük az Amazon Cloud szolgáltatásait. Ennek a modellnek a Kindle Touch 3G név jutott, talán nem meglepő. Ezeket akár már most is előrendelhetjük 99 és 149 dolláros árakon, természetesen az Amazonon.

Forrás: Amazon

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Kapcsolódó mobil hírek

PDA

Top 5 kínai okostelefon 30 ezer forint alatt - 2017 szeptember

Top 5 kínai okostelefon 30 ezer forint alatt - 2017 szeptemb…

2017 szeptember 19

Kedvenc kínai telefonokkal foglalkozó oldalam ismét elkész&iac...

PDA

A középkategóriába érkezett a Vernee új olcsó telefonja

A középkategóriába érkezett a Vernee új olcsó telefonja

2017 szeptember 19

Akár a Xiaomi pozícióit is veszélyeztetheti az új mobil...

PDA

Szenzációs hír, a Leagoo felveszi a versenyt az iPhone X-szel

Szenzációs hír, a Leagoo felveszi a versenyt az iPhone X-sze…

2017 szeptember 19

Az iPhone X bemutatójára időzítették saját teljesen ker...

PDA

Sikerrel vette a 100 dolláros a legolcsóbb 10 magos telefon

Sikerrel vette a 100 dolláros a legolcsóbb 10 magos telefon

2017 szeptember 19

A szép ebben, hogy ezt az akadályt alulról teljesítette.