• Android
  • Írva:
  • Olvasva: 4376

Galaxy S II. - Jelly Bean 4.1.2 megérkezett

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Persze csak azoknak a felhasználóknak érkezett meg a friss szoftver, akik éreznek magukban elég bátorságot ahhoz, hogy ne KIES-en keresztül frissítsenek.

 Android-Jelly-Bean-Logo

Az új verzió először a spanyolok számára érkezett meg, de ahogy megszokhattuk ez is tud magyarul. Az I9100XWLS8 jelű ROM tehát 4.1.2-es verziót takar, a kiadás dátuma január 16. Ez egy egyfájlos ROM, ami azt jelenti, hogy akik szeretnének frissíteni, azoknak az eltérő méretű rendszer partíció miatt érdemes a korábban kiszivárgott háromfájlos verziót telepíteni. Ezután jöhet a hivatalosnak tekinthető LS8 verzió.

 

Aki szeretné rootolni a készülékét az is megteheti, több alternatív ROM is alkalmas erre, a legtöbben a SiyahKernel S2-v6.0beta4 verziót ajánlják a célra.

 

Az I9100XWLS8 ROM innen tölthető: http://www.hotfile.com/dl/190226031/b214985/I9100XWLS8_I9100FOPLS3_FOP.zip.html

 

Ahogy mindig, most is megjegyezzük, hogy a frissítésnek csak az kezdjen neki, aki tudja mit csinál. Az elrontott, téglásított készülékekért nem vállalunk felelősséget. Tudni kell azt is, hogy a szoftver ilyetén frissítése nem minősül hivatalosnak, így a garancia elvesztését vonja maga után, akkor legalábbis mindenképpen, ha szolgáltatótól vettük a telefont.

Szóljon hozzá!