Gearbest promotion

 • Írta: Mihics Zoltán (Med1on)
 • Kategória: Technológia
 • Találatok: 2229

A Wizz Air nem fél az elektronikus kütyüktől!

A Wizz Air bejelentette, hogy utasai mostantól használhatják hordozható elektromos készülékeiket, például mobiltelefonjaikat, elektronikus könyvolvasóikat és táblagépeiket a járatokon.wizz aircraft33

Az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség új iránymutatást tett közzé a hordozható elektromos készülékek fedélzete történő használatáról, amelyeket a Magyar Nemzeti Közlekedési Hatóság is átvett. Ezekkel az iránymutatásokkal összhangban a Wizz Air mostantól repülési üzemmódban engedélyezi ezeknek az eszközöknek a használatát a repülési idő bármely szakaszában.

 • Írta: Mihics Zoltán (Med1on)
 • Kategória: Technológia
 • Találatok: 2032

Elrajtolt a Digitális Közösség program második szakasza

További 80 ezer ember számára nyújt lehetőséget az állam a digitális felzárkózásra – mondta Vályi-Nagy Vilmos infokommunikációért felelős államtitkár a program első szakaszát értékelő sajtótájékoztatón. Az államtitkár az eseményen bejelentette, hogy a kormány korábbi szándékainak megfelelően január 27-én kiterjesztik a Digitális Közösség programot az egész miskolci járásra.Acer-Aspire-A5560-7414Ez a program nem csak laptopokhoz segíti hozzá a miskolci polgárokat, hanem a ma már nélkülözhetetlen digitális tudáshoz is, az informatikai beruházások és az alkalmazások fejlesztése révén pedig a város működése, valamint az állampolgárokkal való kapcsolattartás is korszerűbbé, gyorsabbá, költséghatékonyabbá válik – hangsúlyozta Vályi-Nagy Vilmos.

 • Írta: Mihics Zoltán (Med1on)
 • Kategória: Technológia
 • Találatok: 1546

Szép terv: 2018-ra széles sávú internetnek kell lennie minden háztartásban

2018-ra széles sávú internetnek kell lennie minden magyar háztartásban, ez a kormány egyik célja a következő négy évre – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető államtitkár Csanádalbertin.

socialaddiction1

Lázár János az ötszáz lakosú Csongrád megyei településen, a községházán rendezett lakossági fórumon, mintegy száz ember előtt azt mondta, hogy nem lehet annyi buszjáratot indítani vagy olyan közel hozni a szolgáltatásokat a kistelepülésekhez, amely versenyképes lenne az infokommunikációs technológiával.

 • Írta: Mihics Zoltán (Med1on)
 • Kategória: Technológia
 • Találatok: 1604

Az IBM bejelentette a Watson Group megalapítását

Az új üzleti egység célja, hogy felhő alapú kognitív számítási technológiákra építő alkalmazásokat és szolgáltatásokat fejlesszenek és vezessenek piacra.watson2

Watson az IBM szuperintelligens számítógépe, melyet 2011-ben mutattak be a nagyközönségnek egy amerikai tévés vetélkedőben, ahol műveltségi kérdésekre válaszolva győzte le emberi ellenfeleit. Technológiáját azóta egészségügyi kutatásokban és az üzeti életben használják, kapacitásait tavaly év végén a fejlesztők számára is elérhetővé tették. A most bejelentett Watson Group megalapítása a szuperinnováció lehetőségeinek további kiaknázását szolgálja.