Vasárnap volt Veletech

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kicsit fájt, mégis jó volt kilátogatni a Prohardver! által szervezett Veletech 2013-ra.

veletech1

Hogy miért fájt? Azért, mert sok éven keresztül a szervezésünkben valósult meg a Mod-Tech Hall elnevezésű rendezvény, ami nagyon hasonló volt ehhez, de be kell látni, hogy mégis kevesebb volt ennél. A PH! stábja megvalósította mindazokat a dolgokat, amiket mi is szerettünk volna, így volt sajtóbemutató, előadók és persze színvonalas előadások a nagyobb gyártóktól, TV szoba, ahol az LG UHD 3D televízióját lehetett megcsodálni, és persze voltak mobiltelefonok is minden mennyiségben.

veletech2

Hogy jó volt-e a Veletech 2013? Annak, aki érdeklődik a technológia, a hardverek iránt mindenképpen, mindenki másnak meg egy tömény unalom. Rengeteg kocka, rengeteg monitor előtt barnult arc, rengeteg érthetetlen beszélgetés. Viszont nekünk, technománoknak egy oázis a világban, ahol mindent értünk, minden értünk van.

veletech3

Jó volt látni, hogy a kiállítás él, rossz volt látni, hogy más a neve, hogy más ül a kormánynál, de a világ ilyen. El kell fogadni a változást, és örülni annak ami van. Örülni, hogy a Veletech létezik, mert szükség van egy ilyen rendezvényre hazánkban is. Magunk részéről gratulálunk hozzá, és kívánunk sok-sok sikeres évet a továbbiakra!

veletech4

Jövőre újra megyünk, gyertek Ti is!

Szóljon hozzá!