A Lenovo 38 díjat nyert a CES-en

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

A Lenovo a múlt heti Las Vegas-i Consumer Electrics Show-n rekord mennyiségű, 38 darab díjat sikerült elhoznia új termékeivel. A díjakat olyan vezető technológiai magazinoktól és weboldalaktól kapta a Lenovo, mint a CNET, a Popular Mechanics, a Laptop Magazine, a Gottabemobile.com, de magától, a nagytekintélyű Consumer Electrics Szövetségtől is kapott elismerést.

Yoga 2

 

A CES-en a Lenovo bejelentette az úttörő IdeaCentre Horizon asztal PC-t. A Horizon a cég első "társasági számítógépe", amely egy több felhasználó által kezelhető, multi-touch kijelzővel ellátott, többfunkciós, otthonok számára tervezett gép, amely lehetővé teszi, hogy személyes számítógépes élményt közösségi szintre emeljük. Akár egy tablet PC, a Horizon is vízszintesen lefektethető bármilyen felületre, interaktív játék kiegészítőket is támogat, és multi-touch kijelzőjét úgy alakították ki, hogy egy időben akár kettő vagy több ember is használhassa.

Horizon1

A Lenovo ezen kívül bemutatott két convertible laptop-tablet eszközt is: a ThinkPad Helix-et, egy prémium convertible gépet egyedi „rip and flip" kialakítással az üzleti felhasználók számára; az IdeaPad Yoga 11S-t a Lenovo első többfunkciós mini ultraboookját. Továbbá a Lenovo bejelentette a vékony ThinkVision LT1423p Mobile Monitor Touch megjelenését, amely egy 13,3 inches vezetékes/vezeték nélküli kompakt monitor érintőkijelzős Windows 8 funkcióval.

Helix

A díjak listája:

 

 

 

Szóljon hozzá!