• Egyéb
  • Írva:
  • Olvasva: 4092

Távirányítós helikopter 2000 forintért? Sose gondoltam volna!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ha már az előző hír egy kamerás drónról szólt megnéztem, hogy a rádiós repülő szerkezetek közül per pillanat melyik a legolcsóbb. Nos, kapaszkodjatok meg, ez a helikopter mindössze 2300 forint!

Mondjuk tény, hogy a hosszú téli estéknek szerencsére reszeltek, így valószínűleg Ti is inkább a szabadban vagytok, mint hogy a szobában helikopterezzetek, de azért ez az ár annyira alacsony, hogy már csak a poén kedvéért is rendelek egyet. Ha megjön csinálok róla valami videót is, hogy eldicsekedjek vele, hogy egy McDonald's menü áráért helikoptert vettem.A helikopter tömege 20 deka, méretei 18 x 15 x 8,5 cm, tehát még csak olyan nagyon aprónak sem mondható. A 3,7 voltos, 75 mAh-ás Li-po akkut 45 perc alatt lehet teljesen feltölteni, ezért cserébe nettó 8 perc repülési időt kapunk. A heli tömege és mérete miatt leginkább indoor felhasználásra lett kitalálva, de szerintem szélcsendes időben a kertben is reptethetjük. A 2100 forintos árért kamerát nyilván nem kapunk, de gyro és a sötétben történő reptetést segítő irányfény azért van. Két színben, sárgában és pirosban kapható, de ennyi pénzért nem választhatunk, amikor megjön derül ki melyiket kaptuk.A GearBest szerint az eredeti árból most 59 százalék kedvezményt adnak, a hír írásának pillanatában még 62 darabot kínálnak 7,91 dolláros, vagyis cirka 2300 forintos áron. A szállítás ingyenes!

Szóval, ha megakarod lepni magadat a gyereket, akkor kattints ide hamar: Mini RC 901 Helicopter Shatter Resistant 2.5CH Flight Toys with Gyro System

Hozzászólások  

s3nki
0
Idézet - Borda Csaba:
Még lehet ezt rendelni valami magyar oldalról?

Ha meg is lehet minimum háromszoros áron.Amúgy nem tudom, nem kerestem.
Idézet
Borda Csaba
0
Még lehet ezt rendelni valami magyar oldalról?
Idézet
Szóljon hozzá!