• Kép
  • Írva:
  • Olvasva: 4273

Mit szeretne elérni az LG 2014-ben?

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nyilván azt, hogy több bevételre tegyenek szert, mint tavaly. De ezt, hogy kívánják összehozni?OLED-TV-55EM9600Az LG szórakoztatóelektronika üzletágának új elnöke nem titkoltan a jelenlegi tévépiac forradalmasítására készül. Hyun-hwoi Ha, az üzletág új elnök-vezérigazgatója olyan termékekkel kívánja szélesíteni a vállalat ULTRA HD TV és Smart TV kínálatát, amelyek az innováció határait feszegetik.

Sokak szerint 2014 lesz az az év, amikor az OLED TV piac végre beindul. Mivel kiemelkedően erős kutatás-fejlesztési háttérrel rendelkezünk, és a világ stratégiailag legfontosabb pontjain fejlett gyártólétesítményeket hoztunk létre, biztosak vagyunk benne, hogy az LG képes lesz arra, hogy vezető szerepet vívjon ki és meg is tartsa azt az OLED TV piacon – mondta el Ha elnök. 

A vállalat céljainak megvalósítása érdekében egy globális OLED TV-gyártó hálózatot is létrehozott, amelynek létesítményei a világ kulcsfontosságú régióiban találhatóak. A gyártás már megkezdődött az LG újonnan létrehozott brazíliai, kínai, lengyelországi és thaiföldi üzemeiben, idén Mexikóban pedig újabb gyár nyílik, hogy az észak-amerikai piacot is elláthassák OLED TV-kel. 

Szóljon hozzá!