• Hang
  • Írva:
  • Olvasva: 4218

SANGEAN WR-12 BT Bluetooth AM/FM vintage rádió

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Elegáns, egyszerű ugyanakkor csúcstechnológiát képvisel a Sangean legújabb „vintage" rádiója. A Sangean WR-12 BT-es AM/FM analóg asztali rádió, utcahosszal a többi rádió előtt helyezkedik el.

WR-12BT B_01

A Sangean felülmúlhatatlan tradícióval rendelkezik a tökéletesen tiszta és zavarmentes hangzás tekintetében. Mindösszesen 3 gombbal vezérelhető a készüléket, egy hangerő, egy hullámsávválasztó, és egy állomáskeresés, amit a finoman megvilágított analóg skálájú kijelzőn követhet nyomon. Hangoláskor egy LED visszajelzés segít megtalálni adott állomásnál a legjobb vételt.

 

A WR-12 BT nagy teljesítményű 2.1 csatornás erősítővel rendelkezik, amelyek 2 sztereó előlapi hangszórót és egy speciálisan a legjobb mélyhang visszaadásra tervezett mélynyomót hajt, ami azt az érzetet kelti, hogy a készüléknek sokkal nagyobb hangja van, mint amit a méretéből gondolnánk. A tekerős magas és mélyhang szabályzókkal a kedvenc hangszínűnkre állíthatjuk a hangzást. Sztereó fülhallgató kimenet, fényerő szabályzás, külső antenna csatlakozás, vonalszintű bemenet teszi csak még tökéletesebbé ezt a rádióvevőt. A készülék sötét dió színben, fém hangfalrácsokkal kerül forgalomba.

A WR-12 BT most még többet nyújt, mint kisebb testvére, mert kábelnélküli Bluetooth vevővel látták el.

Szóljon hozzá!