• Tuning
  • Írva:
  • Olvasva: 3990

Tíz tuning győzelem az új ASUS ROG alaplappal

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az ASUS arról számolt be, hogy az Intel® Z87 lapkakészletére épülő Republic of Gamers Maximus VI Extreme alaplap döntő fölényt, 91 százalékos eredményt ért el a Computex Taipei 2013 túlhajtási rendezvényén, amelyet az Intel® és a Corsair® szponzorált.

PR ASUS_Maximus_VI_Extreme

Az alaplap emellett egy másik összejövetelen is magáénak mondhat nyolc teljesítmény-világrekordot, amelyet az ASUS főhadiszállásán tartottak mindössze néhány nappal a megjelenés után.

 

PR ASUS_ROG_Maximus_VI_Extreme_3DMark01_world_record

A sokféle márka csúcskategóriás, túlhajtásra tervezett alaplapjával versengve a Maximus VI Extreme tizenegy esetből tízszer (91 százalékban) megszerezte a győzelmet az Intel® és a Corsair® Computexes túlhajtási rendezvényén. Részletek: http://rog.asus.com/236692013/overclocking/total-domination-team-asus-maximus-vi-extreme-overclocking-champions/

PR ASUS_ROG_Maximus_VI_Extreme_3DMark05_world_record

Az ASUS and Republic of Gamers (ROG) azon elkötelezettségét, hogy a túlhajtókat a lehető legjobban kiszolgáló alaplapokat gyártson, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Maximus VI Extreme alaplapon már a leggyorsabb, 4. generációs Intel® Core™ i7 processzorok kaptak helyet.

PR ASUS_ROG_Maximus_VI_Extreme_3DMark06_world_record

Egy ilyen processzort a Mad222 álnevű túlhajtó kis híján 7,1 gigahertzig tudott felhúzni! Az alaplap emellett a négy DDR3 DIMM memóriával is rekordot döntött: ezek a lenyűgöző 3957 MHz-es eredménnyel bizonyultak a legjobbnak, így jelenleg ez az alaplap a leggyorsabb négy DIMM DDR3 memóriamodulos, Z87 lapkakészletű alaplap.

PR ASUS_ROG_Maximus_VI_Extreme_AquaMark3_world_record

Hat további – PiFast, SuperPi 32M, 3DMark01, 3DMark05, 3DMark06 és AquaMark3 – új világrekordot is sikerült beállítani. Az ASUS neves túlhajtókat is meghívott a vállalat központjába, hogy a ROG-csapat olyan elismert túlhajtóival dolgozzanak együtt ezeken az új rekordokon, mint Andre Yang, Shamino és TL. A vendégek között Christian Ney, Fredyama, Hazzan, Slamms, Smoke, Sofos1990 és Youngpro képviseltették magukat. Az esemény június 10 és 13 között, a Computex Taipei 2013 zárása után került megrendezésre.

PR ASUS_ROG_Maximus_VI_Extreme_CPU-Z_7092.68MHz_Intel_Core_i7-4770K

A világverő kiválóság hosszú hagyományára építő Maximus VI Extreme a legfrissebb ASUS ROG alaplap-tervezési eredményeket és mérnöki tudást képviseli.

PR ASUS_ROG_Maximus_VI_Extreme_four-DIMM_DDR3_at_nearly_4GHz

A legnehezebb versenyszerű túlhajtási és feszültségnövelési helyzetekkel is könnyen megbirkózó, csúcskategóriás alkatrészek mellett a Maximus VI Extreme innovatív belső/külső OC Panel túlhajtási és figyelőkonzollal, Extreme Engine Digi+ III digitális tápellátási architektúrával, beépített 802.11ac Wi-Fi-vel rendelkező mPCIe II Combo eszközzel, Bluetooth 4.0 kapcsolattal és az NGFF ultravékony SSD-inek támogatásával is fel van szerelve. Számos olyan összetevője van, amelyek gyorsan a hardveres túlhajtók első számú kedvencévé váltak.

PR ASUS_ROG_Maximus_VI_Extreme_PiFast_world_record

Az ASUS Maximus VI Extreme alaplap már megvásárolható hazánkban, mégpedig 115 900 Ft-os ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

PR ASUS_ROG_Maximus_VI_Extreme_SuperPi_32M_world_record

Szóljon hozzá!