• Tuning
  • Írva:
  • Olvasva: 2489

Szórja a rekordokat az ASUS GeForce GTX Titan

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Négy új 3DMark-világrekordot ért el az ASUS GeForce GTX Titan grafikus kártyával a cég saját ROG-túlhajtási szakértője, Andre Yang és Shamino - jelentette be ma az ASUS. Az ASUS GeForce GTX Titan a jelenleg kapható legerősebb egy GPU-s grafikus kártya.evga geforce_gtx_titan_sc_signature

Ezt az "alap" (Entry) kategóriában most elért 36658, a "teljesítmény" (Performance) kategóriában elért 37263 és az "extrém" (Extreme) kategóriában elért 22076 pontos 3DMark11-eredmények is igazolják. Szintén világrekord, 21818 pontos eredmény született a 3DMark Fire Strike, a Futuremark legfrissebb, legnagyobb terhelést jelentő teljesítménytesztje alkalmazásával.

asus titan_03
Andre Yang, a ROG túlhajtási szakértője az új 3DMark11-rekordokat folyékony nitrogénnel hűtött, négykártyás NVIDIA SLI-konfigurációba kötött ASUS GeForce GTX Titan kártyákkal érte el, egy ROG Rampage IV Extreme alaplappal és egy Intel Core i7-3970X processzorral. A 3DMark Fire Strike világrekordot Andre Yang és ROG-csapattársa, Shamino érte el két NVIDIA SLI-konfigurációba kötött ASUS GeForce GTX Titan kártyával. A sikerhez ismét csak egy ROG Rampage IV Extreme alaplapot és egy Intel Core i7-3970X processzort használtak.

Szóljon hozzá!