Egyedi SoC-cal lepte meg Kínát az AMD

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Egyedi SoC-cal lepte meg Kínát az AMD - 5.0 out of 5 based on 1 vote

A Zhongshan Subor megfizethető játékos számítógépekbe szánja a lapkát.

Zhongshan Subor konzolpc

 

A rendkívül erőteljes chipben az AMD a Ryzen és a Vega erejét egyesítette: négy processzormag (8 logikai szál, 3,0 GHz-es tempó) és 24 Vega NGCU, azaz 1 536 stream feldolgozó. Az 1,30 GHz-es GPU 256 bites memóriabusszal etethető, mely 8 GB GDDR5-ös memóriához van drótozva. A Vega IGP természetesen DirectX 12 és Vulkán támogatással bír, nyilván a FreeSync is elérhető.

AMD Semi Custom Vega Zen SOC 8 740x408

A Subor azt vallja, hogy van még egy betöltetlen rés a játékos piacon; a klasszikus OEM gaming PC-k túlságosan drágák a kínai piacnak, a konzolok viszont nem mindenkinek nyújtanak kellő sokoldalúságot. A Fenghuang kódnéven futó lapka köré viszont most olyan PC építhető, mely rendelkezik az asztali számítógépek pozitív tulajdonságaival, de olyan könnyen kezelhető és olyan formát mutat, mint egy konzol – valószínűleg még a felhasználói felületet is ehhez igazítják. A gép neve egyszerűen SUBOR lesz. A cucc elvileg két kiadásban érkezik: egy valóban konzolos megjelenésű gép és egy klasszikus PC.

A fenti specifikációkkal a SUBOR remek játékos PC lehet, miközben a magas fokú integráció révén a fogyasztás is kordában tartható. A masina a China Joy 2018 rendezvényen mutatkozott be.

Forrás: techpowerup.com

Szóljon hozzá!Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 58

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Session_Exception' with message 'Zend_Session::start() - /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:469): Error #2 session_start(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_r6hqqqd1m03bjtrnf8m7rfnds6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_r6hqqqd1m03bjtrnf8m7rfnds6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/web14/htdocs/application/../data/session) Array' in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php:482 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/application/Bootstrap.php(20): Zend_Session::start() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(669): in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php on line 482