16 magos AMD Ryzen procikról szivárogtak az infók

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Várhatóan a mai napon mutatkozik be az AMD két új 16 magos processzora az idei Computexen Tajpejben, de a neten már majdnem kaphatók egy görög nagykereskedő hibája miatt.

 38ed61d9e4e2

Ez a  majdnem persze túlzás ebben az esetben, csak a szokásos apró bakiról van szó, vagyis a megjelenés előtt álló termék már felkerült az áruház kínálatába, és idő előtt megjelent a kosárba tehető tételek között. Ebben az esetben AMD Ryzen Threadripper 1998, és a Ryzen Threadripper 1998X processorok voltak a szenvedő alanyok.

Mind a két proci 16 fizikai magot kapott, a bekapcsolt SMT miatt a processzor 32 logikai CPU-t vehet igénybe. az AMD Threadripper 1998 3,2-, míg a Threadripper 1998X 3,5 GHz-es órajelen üzemel. Az, hogy terhelés esetén milyen órajelre skálázódnak még nem ismert. A magasabb órajelű példány esetén az X jelölés azt mutatja, hogy ebben a processzorban a maximum boost órajel zárása nem aktív, vagyis, ha a rendszer úgy kívánja a boost órajel magasabb lehet. A sok info mellett egy fontos nem derült ki, az új processzorok ára.

Szóljon hozzá!