Zonestar Z5F 3D nyomtató bevezető akció 45 dollár kedvezménnyel

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Zonestar Z5F 3D nyomtató bevezető akció 45 dollár kedvezménnyel - 5.0 out of 5 based on 2 votes

a Zonestar Z5F 3D nyomtató  épekalaplapán egy nagyon jól összerakott szerkezetnek tűnik, és a specifikáció is arról árulkodik, hogy bár nem egy ipari célra szánt berendezés, az otthoni kategóriában nem fog szégyent vallani.

Zonestar Z5F 3D nyomtató 1

A kínai áruházaknak hála kinyilt a világ azok számára, akik 3D nyomtató beszerzésén gondolkoznak. Bár a szállítási idő nem egy-két nap, ráadásul vámot és ÁFA-t is fizetni kell a kintről érkező nyomtatókra, akiknek nem azonnal kell, hanem árérnek kicsit, még a plusz sarcokkal is sokkal olcsóbb lesz a kinti beszerzés. A hírek szerint ráadásul a gyártók által használt mechanika és elektronika sem ördöngős és egyedi megoldás, a későbbiekben a hazai javítás is megoldható.

Zonestar Z5F 3D nyomtató 2

A Zonestar Z5F 3D nyomtató az életciklusa elején tart még, jelenleg a bevezető akcióban csak a GearBesten keresztül érhető el. Lássuk a hardver részleteit!

Zonestar Z5F 3D nyomtató 3

A nyomtató, ahogy minden Kínából érkező darab DIY, vagyis póriasan szólva lapraszerelt állapotban érkezik, nekün kell összeszerelni. Igaz, ez ebben az esetben nem lesz nagy művészet, mert 4 nagyobb darabot kapunk, a szerelésre pedig 10 perces szintidőt adtak meg. Ha mégsem boldogulnál, akkor sincs baj, mert kínai barátaink nem szokták elspórolni a támogatást, szoktak mellékelni leírást és videót is. Ezzel a nyomtatóval maximum 220 x 220 x 220 milliméteres tárgyakat nyomtathatunk ki. A támogatott alplapok listája nagyon bő, ami igazolja, hogy ez a nyomtatót nem érdemes a 120-140 dolláros kategóriához hasonlítani. Elboldogul az ABS, rugalmas PLA, HIPS, PETG, PLA, PVA és Wood (Fa) anyagokkal.

Zonestar Z5F 3D nyomtató 4

A nyomtató 0,1-0,36 milliméteres rétegvastagsággal dolgozik, a fúvóka átmérője a szokásos 0,4 milliméter, a hozzá használható huzal átmérője 1,75 milliméter, a nyomtatási sebesség 150 milliméter másodpercenként. A XY tengely pozicionálási pontossága 0,012-, a Z-tengely pozicionálási pontosság 0,0025 milliméter. Nagyon jó értékek ezek!

Zonestar Z5F 3D nyomtató 5

A nyomtatóhoz kapunk szoftvert is. A támogatott operációs rendszerek a Windows a Linux és a Mac, a támogatott fájlformátumok a G-code, az OBJ és az STL. A nyomtatót használhatjuk PC nélkül is, az adatokat SD kártáyn is a gépbe juttathatjuk, a finombeállítást pedig elvégezhetjük a nyomtató LCD kijelzőjén. a nyomtató tömege 7 kilogramm, így egy sima asztal is bőven elegendő az elhelyezésére. A befogadó kocka méretei 46 x 42 x 42 centiméter.

Zonestar Z5F 3D nyomtató 6

Már megint a hír végére maradt az ár. A nyomtató eredeti ára 274 dollár, de most, a bevezető akcióban használhatjuk hozzá a 3DZ5F kuponkódot, amivel az ár 230 dollárra csökken. Ne feledkezz el róla, hogy erre az árra még vám és ÁFA is jön, igaz, a képességei alapján még úgy is jóval olcsóbb lesz, mint az itthon kapható, hasonló képességű darabok.

További információk, képek és vásárlás itt: Zonestar Z5F 3D nyomtató

Szóljon hozzá!