• Notebook
  • Írva:
  • Olvasva: 3965

Itt a Toshiba NB10 laptop

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Toshiba bemutatta legújabb, Satellite és Satellite Pro NB10-es laptopjait. A sokoldalú, kiválóan hordozható, könnyű és kompakt notebookok kezelése rendkívül egyszerű és biztonságos. A Windows 8 teljes funkcionalitásával rendelkező eszközök a választható érintőképernyővel költséghatékony megoldást jelentenek diákok és oktatási intézmények számára is.

Satellite NB10-A_01

 

A kedvező árú, esztétikus kialakítású és rendkívül könnyű Satellite NB10 ezüst, míg a Satellite Pro változat fekete színben kapható. A 11,6 hüvelyk (29,5 cm) méretű, HD felbontású kijelző éles és részletgazdag megjelenítést biztosít. A kisebb kezűek számára ideális méretű érintőképernyővel ellátott Satellite vagy Satellite Pro NB10t modelleket még gyermekek is játszi könnyedséggel használhatják. A legújabb Intel Celeron vagy Pentium processzorokkal és akár 4 GB memóriával ellátott notebookok teljesítménye mindennapos használathoz ideális. Az 500 GB háttértárral felszerelt eszközök segítségével rengeteg dokumentumot, zenét, filmet vihetünk magunkkal.

A kompakt kialakítás ellenére a Satellite NB10 és Satellite Pro NB10 modelleket teljes méretű csatlakozókkal látták el, így nincs szükség adapterekre vagy átalakítókra. A VGA és HDMI® aljzatok lehetővé teszik külső megjelenítők és projektorok használatát. Ez különösen akkor hasznos, ha például egy tanórán az oktató nagyképernyős tévén szeretne valamit a notebook segítségével bemutatni. Az adatátvitelhez a beépített USB portok – melyek közül az egyik USB 3.0 szabványú – segítségével a laptophoz nagy sebességű, gyors adatátvitelre képes külső eszközöket csatlakoztathatunk. Az SD kártyaolvasó az adattároló-kapacitás bővítését teszi lehetővé. A beépített, nagy sebességű Wi-Fi a/g/b/n és LAN adaptereknek köszönhetően a weboldalak és fájlok letöltése rendkívül nagy sebességgel történhet.

A Toshiba Satellite NB10 és Satellite Pro NB10 modellek 2013 negyedik negyedévében kerülnek az európai boltokba.

Szóljon hozzá!