hu Magyar de Deutsch

PC-nek kicsi, tabletnek okos

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A PC teljesítményét és a tablet kényelmét egyesíti a Sony új, pehelykönnyű tabletje, a VAIO Tap 11. A hihetetlenül kis súlyú táblagép a legújabb Intel processzorral, villámgyors SSD tárhellyel rendelkezik, és az erőteljes Windows 8 fut rajta.

Tap11 W_01-1200

 

A 29,4 cm-es (11.6") Full HD érintőképernyővel rendelkező VAIO Tap 11 a világ legvékonyabb Windows 8 operációs rendszerrel rendelkező táblagépe (1). A TRILUMINOS® Display for mobile kijelző pedig természetes és élettel teli színek széles palettáját nyújtja.

A táblagéphez tartozó karcsú, vezeték nélküli billentyűzet és touchpad könnyen a képernyőhöz csatolható, így használaton kívül a kijelző extra védőburkolataként szolgál. A fedelet levéve bármikor kényelmesen gépelhetünk az ölünkben vagy az asztalon, majd újra csatlakoztathatjuk a billentyűzetet, ami útközben automatikusan újratöltődik.

Tap 11_front-left_keyboard-mode_with-pen_startscreen_W-1200

A digitalizáló tollnak köszönhetően a VAIO Tap 11 tökéletes jegyzetek és vázlatok készítésére – a kézírásos megjegyzéseket, rajzokat könnyedén beilleszthetjük munkáinkba. A hátrafelé néző, 8 pixeles Exmor RS for PC kamera pedig éles képeket készít akár könyvekről vagy egy előadás diáiról is.

A sokoldalú VAIO Tap 11 infravörös távirányítóként alkalmas tv-k, házimozik és egyéb, infravörös szenzorral rendelkező készülékek irányítására is. A Window Store-ból ingyenesen letölthető SideView alkalmazás segítségével az új tablet a BRAVIA TV-k második képernyőjeként is funkcionál: böngészhetünk a programok között, érdekes információkat tudhatunk meg a műsorokról és rengeteg más hasznos tartalmat fedezhetünk fel.

A Clear Audio+ mód éles, tiszta és tartalomra optimalizált hangot biztosít: a négy különböző, előre beállított opció és a finomhangolásra szolgáló érintőképernyős equalizer segítségével garantáltan megtaláljuk a megfelelő hanghatást bármilyen ízléshez.

Tap 11_with-hand01_W_UI-1200

A pehelykönnyű tablettel a zene megosztása kábelek nélkül is egyszerű: a VAIO Tap 11 pillanatok alatt összeköthető az NFC kompatibilis hangszórókkal, fejhallgatókkal és egyéb audioeszközökkel.

Az akár 7 óra élettartammal rendelkező akkumulátornak köszönhetően a VAIO Tap 11 elég kitartó ahhoz, hogy egész nap motiváljon és szórakoztasson.

Az új Windows 8 tabletek 2013 novemberében, fehér színben kerülnek a magyarországi boltok polcaira.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Kapcsolódó notebook hírek

Notebook

CHUWI LapBook - 15 col, full HD, 4 mag, 200 dollár - királyság!

CHUWI LapBook - 15 col, full HD, 4 mag, 200 dollár - királys…

2017 május 23

Itt vannak ezek a hordozható gépek. Olcsók, jó a kijelzőjü...

Notebook

CHUWI Hi13 2 in1 Tablet PC - amitől leesik az állad

CHUWI Hi13 2 in1 Tablet PC - amitől leesik az állad

2017 április 03

Amikor az első képet megláttam a CHUWI Hi13 2 in1 Tablet PC-ről, akkor az futott át az agy...

Notebook

YEPO 737S notebook - olcsó hordozható gép INTEL CHERRY TRAIL Z8350  alapokon

YEPO 737S notebook - olcsó hordozható gép INTEL CHERRY TRAIL…

2017 március 31

Egy a héten bemutatott tablet után itt a következő Intel Cherry Trail Z8350-re épülő megol...

ASUS Notebook hírek

Megnyílt Magyarország első ASUS mintaboltja

Megnyílt Magyarország első ASUS mintaboltja

2014 december 05

Az ASUS magyarországi képviselete büszkén jelenti be hazánk első ASUS mintaboltjának megny...