• Monitor
  • Írva:
  • Olvasva: 2136

Porsche dizájnnal érkezik az AOC két monitora

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az AOC két új speciális modellel bővíti képernyő termékskáláját. A világhírű Studio F. A. Porsche formatervező műhellyel együttműködve megalkotott 24 hüvelykes AOC PDS241 és a 27 hüvelykes AOC PDS271 monitorokat.

PDS241 FTR

 

Az AOC portfólió mindkét új tagja 3-oldalon keret nélküli AH-IPS panellel, aszimmetrikus fém állvánnyal rendelkezik és ultravékony minimalista prémium formatervezésű. A PDS241 és a PDS271, mint a valaha létezett első moduláris formatervezésű monitorok az állványtól érkező egyetlen kábelbe tömörítik az áramellátást és a HDMI kimenetet, így a kábelek nem rontják a megjelenést. Az egyedülálló dizájn mellett AH-IPS paneljük továbbfejlesztett AOC SuperColor WCG technológiával rendelkezik, amely széles színtartományt és a lehető legszélesebb látószöget biztosít.

PDS241 BKL

A monitor lábazatának kifejező formája azt az egyszerű ötletet emeli ki, hogy a kábeleket a lábazatban kell vezetni. A forma nem csupán a funkciónak felel meg, de aszimmetrikus alakja és elegáns, kifinomult megjelenése által új szintre emeli azt....Henning Rieseler, az F. A. Porsche Berlin stúdió vezetője

A legmodernebb AH-IPS paneleknek köszönhetően mind a 24 hüvelyk képátlójú PDS241 mind a 27 hüvelyk képátlójú PDS271 monitor 1920x1080 pixeles Full HD felbontást kínál kiemelkedő 178° széles látószög mellett. Az AOC SuperColor WCG technológiája lehetővé teszi, hogy a monitorok lefedjék az sRGB színtér 100%-át és az NTSC színtér 90%-át.

AOC Monitor Detail 01

Mindkét modell rendelkezik az AOC Low Blue Light és Flicker-Free technológiájával. Az AOC Low Blue Light anélkül csökkenti a káros rövid kék hullámhossz arányát, hogy rontaná a színminőséget. Ugyanakkor az AOC Flicker-Free technológiája PWM (impulzusszélesség moduláció) helyett DC (egyenáramú) háttérvilágítással szabályozza a monitor fényerejét, így hosszas használat során is megelőzi a kellemetlen érzéseket a szemben és a szemfáradást. A HDMI csatlakozóval a felhasználók az asztali számítógéptől a mobil PC-ken és játékkonzolokon át a set-top box-okig mindent ráköthetnek a monitorra, míg a hangkimenet révén a modellhez fejhallgató, vagy hangszóró is csatlakoztatható.

Az AOC PDS241 és PDS271 modelljei 2017. júniusától lesznek megvásárolhatók. A PDS241 modell ajánlott fogyasztói ára 219 euró, a PDS271 modellé 299 euró.

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!