• Hűtés
  • Írva:
  • Olvasva: 1968

Ez a kedvenc trükköm a PC-hűtésnél

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nincs több zajoskodás.

segotep cool wind

A 12 cm-es átmérőjű ventilátor percenkénti fordulatszáma 1100 (10 százalékos szórással), a zajterhelése így viszonylag szerény, az eladó szerint legfeljebb 22,5 decibel. A kék, zöld és piros színekben rendelhető termék – merthogy értelemszerűen világítós – várható élettartama 30 000 óra, az érdekes kialakítású lapátok maximális légszállítása pedig 45 cfm. Paraméterei alapján a Cool Wind kísértetiesen hasonlít a népszerű Arctic Cooling F12-höz, csak az mellőzi a fényhatásokat és még drágább is.

A Cool Wind nem egy zajos szélgép.

Most pedig nézzük a címben beharangozott „trükköt”. Ha olyan alaplappal rendelkeztek, melyen mondjuk csak egy alaplapi ventilátor csatlakozó van, viszont szeretnétek több porkavarót használni, illetve szabályozni is azokat, akkor érdemes lehet megfontolni ezt a terméket. Mint a fenti videóban is láthatjátok, a 3 pines csatit kell majd a deszkával összeköttetésbe helyeznetek, ezek után a többi ventilátort pedig a molex leágazásra köthetitek. Ezzel a módszerrel feszültségalapú vezérlést tudtok megvalósítani, ha a BIOS-ban a rendszerhűtő sebességét konfiguráljátok – nyilván ez az összes egységre kihatással lesz. Arra érdemes figyelni, hogy háromnál több ventilátort nem tanácsos így összefűzni.

A Segotep Cool Wind ára igazán kellemes, egész pontosan 4,36 dollár, ami aktuális árfolyamon 1100 forint. 

Bővebb infók itt: Segotep Cool Wind ventiátor

Szóljon hozzá!Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 58

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Session_Exception' with message 'Zend_Session::start() - /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:469): Error #2 session_start(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_4pnaq0837rdradph5bdcc7tnr2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_4pnaq0837rdradph5bdcc7tnr2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/web14/htdocs/application/../data/session) Array' in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php:482 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/application/Bootstrap.php(20): Zend_Session::start() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(669): in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php on line 482