Ez a tápegységek Rolls-Royce-ja!

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 
Ez a tápegységek Rolls-Royce-ja! - 4.0 out of 5 based on 1 vote

Most aztán igazán nem spóroltak az extrákon; ebből kaptok egy kis ízelítőt!

Thermaltake Announces Toughpower iRGB PLUS with DPS G 3.0

A Toughpower iRGB PLUS Platinum széria jelenleg három modellre alapoz: 850, 1050 és 1200 watt a választható teljesítmény. A moduláris kábelezésű tápegységeknél a gyártó több izgalmas szolgáltatást, alkalmazást is kínál.

DPS G SPM (intelligens energiamenedzsment) Cloud 1.0

A hivatalos bejelentés szerint ez egy felhőalapú számítástechnikai platform, amely nyomon követi és elemzi a PC áramfogyasztását. Az SPM négy különböző riportot tud készíteni, ezekkel pontos képet kapunk az energiafelhasználásról és az energiahatékonyságról. A kapott adatok alapján tervet készíthetünk, meghatározhatjuk, hogy a PSU egy adott időszakban hány kWh kakaót pörgethet el – a bányászoknak lehet érdekes ez a funkció. A Thermaltake szerint ezzel javul a testre szabhatóság, így pedig az energiahatékonyság is. Az SMP ütemezett leállításra is képes, nem mintha ezt nem tudnánk mással helyettesíteni.

Thermaltake Toughpower iRGB PLUS Platinum széria

DPS G Mobile APP 1.0

A valós idejű szolgáltatás képes riasztást küldeni az SPM-nek, mely a beérkezett információkat a mobilos alkalmazásra továbbítja. A felügyeleti funkció a következőkre terjed ki: meghibásodott és beragadt ventilátor, túlmelegedés (a limit 60℃ foknál van), feszültségingadozás (a tűréshatár 5%). Ha megtörtént a baj, akkor lehetőségünk van távolról lekapcsolni a gépet, így minimalizálhatjuk a károkat.

DPS G PC APP 3.0

Itt az új, úgynevezett „zéró ventilátor” módot kell megemlítenünk. Ez lényegében félpasszív hűtést kínál, a légkavaró csak akkor pörög majd fel, ha a terhelés 40% felett van – ez már a játékosokat célozza. Szót érdemel még, hogy a 140 mm-es ventilátor működése igen jól paraméterezhető, a fordulatszám szabályzás mellett az RGB rendszer konfigurálásának rejtelmeiben is elmerülhetünk. Utóbbi karácsonyfadíszeket megszégyenítő dolgokat művel, minden létező sémát tud (bővebben a fenti videóban), ráadásul négyféle világítási tempóval párosítva! 

A mélyebb technikai részletekbe most nem megyünk bele, annyit érdemes még tudni, hogy a termékcsalád PFC és LLC digitális vezérlőkkel, illetve magas minőségű japán kondenzátorokkal lett felvértezve – a feszültségtartás így 2 százalékon belül mozog. Nos, ilyen színvonal mellett már nem lepődünk meg a 10 év garancián sem.

Forrás: sajtóközlemény

Szóljon hozzá!


Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439