• Egyéb Vas
  • Írva:
  • Olvasva: 2582

10 + 1 Xiaomi akció szeptemberre

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
10 + 1 Xiaomi akció szeptemberre - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Ezen a hétvégén rengeteg Xiaomi terméket kaphatunk meg olcsóbban.

xiaomi-gadget.jpg

A Xiaomi, vagy ahogy egyre többen emlegetik a kínai Apple nagyon sok fajta terméket gyárt. Ezek közös jellemzője a rendkívül mutatós külső, a felhasznált anyagok és összességében a gyártmányok szinte kifogástalan minősége. Lássuk az e heti akciós kínálatot!


Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2 3

A Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő az eladási listák élén tanyázik már elég régóta. Ez persze nem is csoda, hiszen olcsó, sokat tud és rendkívül ellenálló darab. A funkciók terén amúgy nem tér el a többi hasonló eszköztől. Mutatja az időt, számolja a lépéseket és a megtett távolságot, jelzi a bejövő hívásokat és üzeneteket, ébreszt, monitorozza az aktivitásunkat és az alvásunkat is a hozzá letölthető telefonos alkalmazás segítségével. A belépő szinthez képest pluszt jelent, hogy rendelkezik szívmonitorral is. Az extrák közé sorolható még, hogy a karkötő szíja és az elektronika két külön rész, így, ha a szíj elszakad vagy egszerűen csak szeretnénk más színt használni belőle, akkor nem kell egy komplett karkötőt venni, elég csak egy másik szíjat vásárolni.

Az Mi Band 2 okoskarkötő ára a harvestEU11 kuponkóddal csak 14,99 dollár. Bővebben itt: Xiaomi Mi Band 2


Xiaomi Yeelight

 Xiaomi Yeelight 1 1

A Xiaomi okoségőjéről nem írok sokat, hiszen komplett tesztet is olvashattok nálunk erről a csodáról. Imádom, használom, és már megrendeltem a következőt. Olvassátok el mindenképpen a cikket itt: Világítsunk okoségővel - Xiaomi Yeelight teszt sok titkos információval!

Itt pedig a GBharvestEU12 kóddal 8,99 dollárért magatokévá tehetitek: Xiaomi Yeelight


Xiaomi Mi A1

xiaomi_mi_a1.jpg

Ez a telefon eddig kimaradt az ajánlóimból, de ne kérdezzétek miért. A hardver jónak tűnik, hiszen a 4 GB RAM és a 64 GB háttértár mellett egy nyolcmagos Snapdragon 625 proci dolgozik 2 GHz-en. a kijelző a manapság szokásos 5,5 colos, a felbontás FullHD. Kamerák terén kapunk egy kis pluszt, hiszen az előlapi 5 megapixeles mellett a hátlapon dupla 12 megapixeles kamera vár minket.

A mostani akcióban 245 helyett 213 dollárért vihetjük haza, ami azért elég becsületes mértékű engedmény. A vásárláshoz használjátok az XMA1GJ kuponkódot itt:  XIAOMI Mi A1


Xiaomi Mi6

xiaomi_mi_6.jpg

A mobilban a Snapdragon 835 nyolcmagos proci 2,45 GHz-en szalad, mellette a memória 6 GB a háttértár 128 GB. Az Mi 6 kijelzője 5,15 colos és FullHD. Kamerák tekintetében elégedettek lehetünk, hiszen ezen a telefonon is találunk egy hátlapi 12+12 megapixeles kombót. Mindezekhez megkapjuk a Xiaomi megszokott remek minőségét. Vonzó ajánlat, főleg ha leírom, hogy a MI128GBJ kuponkóddal 440 dollár helyett 397 dollár lesz az ára.

Itt találtok bővebb információt: Xiaomi Mi 6


Xiaomi Mi 20000mAh

xiaomi_mi_20000mah_mobile_power_bank.jpg

Ezt nem fogom túlságosan elhúzni, hiszen mindenki tudja mire szolgál egy ilyen eszköz. Vihetjük a delejt a telefonunkhoz, nem vagyunk konnektorhoz, töltőhöz kötve. A lényeg tehát, hogy erősen korlátozott darabszámban, most a POW2WAN kuponkódot használva 27 dollárért vehetitek meg.

Itt találjátok: Xiaomi Mi 20000mAh


Xiaomi Mi5S Plus

xiaomi_mi_5s.jpg 

Ez is egy nagyon finom telefon. A kijelző 5,7 colos és FullHD, a proci ebben is Snapdragon, de ebben a 821-es verzió van 2,35 GHz-en. A memória ismét 4-, a háttértár pedig 64 GB. A hátlapon itt is dual kamerát találunk, de ezek már 13 megapixelesek. Most 10 dollár kedvezmény van rá, ha az MI5SP kódot használjátok, így 290 dollár lesz az ára.

Információkat itt találtok: Xiaomi Mi5S Plus


Xiaomi Ninebot Plus

Xiaomi Ninebot Plus 1

A Xiaomi Ninebot Plus egy kétkerekű scooter, ami képes segítség nélkül, saját magát egyensúlyozva megállni a kerekein. A jármű természetesen elektromos hajtást kapott. A beépített motorok összteljesítménye 800 watt. A beépített LI-ion akksi egy töltéssel maximum 35 kilométeren keresztül tudja a járművet hajtani, de ezt a gyártó saját bevallása szerint is érdemes fenntartással kezelni, a való világban, utcai közlekedésnél 20 kilométerrel számolhatunk.

Ha igénybe veszitek az XM9PGBYY kuponkódot, akkor 663 dollár helyett 590 dollárért szerezhetitek meg.

Itt találtok további képeket és információkat: Xiaomi Ninebot Plus


Xiaomi Air 13 Notebook

xiaomi_air_13_3.jpg 

A Xiaomi Air 13 egy nagyon könnyű, nagyon erős és hosszú üzemidővel rendelkezik. A gép lelke egy Intel Core i5-6200u rocesszor, aminek alapórajele 2,3 GHz, de ha szükség van rá a sebesség 2,8 GHz-ig skálázódik. A gépben nem kevesebb, mint 8 GB a memória, mellette pedig 256 GB-os SSD meghajtón tárolhatjuk adatainkat. A kijelző egy 13 colos és teljes HD, tehát 1920 x 1080 pixel felbontású IPS panel. A gép tápellátásáért egy 7,4 voltos, 5400 mAh-ás és 40 Wh-ás akkumulátor felel, ami gyorstöltési funkciót is kapott.

Itt is van kuponkód, még pedig a 725air13. Ennek használatával kaptok 32 dollár kedvezményt itt: Xiaomi Air 13 Notebook


Xiaomi Mi Robot

xiaomi_mi_robot.jpg

A Xiaomi robot porszívójában tizenkét különféle szenzor dogozik, hogy ne tévedjen el, ne üsse össze a bútorok lábait és szép tisztaság maradjon utána. Van benne egy lézeres távolságmérő is, ami 360 fokban pásztázza a környezetet. A porszívó az 5200 mAh-ás akkumulátor segítségével,.egy töltéssel 2,5 órán át képes takarítani, a port egy 0,42 literes rekeszben gyűjti 1800 pa szívórővel.

Most erre is komoly kedvezményt kapunk, hiszen az eredeti 320 dolláros ár helyett 280 dollárért vehetjük meg az XMIVCHK kuponkóddal itt: Xiaomi Mi Robot


Xiaomi SCISHARE kávéfőző

xiaomi_scishare.jpg 

Erről a termékről sem tudok túl sokat írni, hiszen a képen is látszik, ez egy kapszulás kávéfőző. A gyártó fontosnak tartotta kiemelni a 19 báros szivattyúnyomást, illetve a víztartály 580 milliliteres kapacitását. Én pedig fontosnak tartom kiemelni, hogy az XMCOFE kóddal 150 dollárért vehetitek meg itt: Xiaomi SCISHARE Capsule Espresso Coffee Machine


Xiaomi Huami AMAZFIT

A termék neve is arra utal, hogy a Xiaomi ezt az órát a sportok szerelmeseinek készítette. Ezt tükrözi a dizájn is, ami kellőképp kívánatossá teszi az órát. Funkciók terén persze nagy meglepetésre nem kell számítanunk, hiszen a komolyabb órák hasonló képességekkel rendelkeznek, mint a Xiaomi AMAZFIT.

Az óra ára most 100 dollár helyett csak 90 dollár, a kedvezményhez pedig szükségetek lesz az MIWATCH kuponkódra itt: Xiaomi Huami AMAZFIT

Szóljon hozzá!