Legyen okos a fogkeféd - bevezető akcióban a Xiaomi SOOCAS X3 Sonic elektromos fogkefe

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Legyen okos a fogkeféd - bevezető akcióban a Xiaomi SOOCAS X3 Sonic elektromos fogkefe - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Kezdődött valamikor évekkel ezelőtt az intelligens mosóporral, aztán szép lassan minden okos lett körülöttünk. Okos a telefonunk, okos a lámpánk, okos az otthonunk, most már a fogkefénk is az lehet, ha a Xiaomi SOOCAS X3 Sonic Elektromos fogkefe mellett döntesz.

 Xiaomi SOOCAS X3 Sonic Electric Toothbrush 2

A Xiaomi a tőle megszokott letisztult külsővel támad meg minket akkor is, ha fogkefe gyártására adja a fejét. A SOOCAS X3 Sonic elég okos lett ráadásul. Az elektromos fogkefék már nem jelentnek újdonságot, de az, hogy több előre programozott módon is képesek működni már igen. A Xiaomi fogkeféje négy üzemmódot ismer. A Clean mód egy erősebb, hatékonyabb módszer, itt a fej rezgése gyorsul fel, akár 31 000 rezgést is végezhet percenként. A Sensitive mód az érzékenyebb fogakkal, fogínnyel rendelkezők számára nyújt egy kíméletes tisztítást. A Gumcare üzemmód a Sensitive módot fejeli meg egy masszázs funkcióval. A Whitening nevű módszer, ahogy a neve is mutatja a fehérítésért felel, itt a fej rezgése 34 800-37 200 /perc között változik.

Xiaomi SOOCAS X3 Sonic Electric Toothbrush 3

Ha már okos a fogkefe, akkor lássuk mitől az! Minden a fogkeféhez hasonló okoseszköznél - például okoskarkötő - attól lesz okos az eszköz, hogy egy okostelefonhoz csatlakoztatható Bluetooth kapcsolaton keresztül. A Xiaomi fejlett mobilos programja azután a fogkeféből kigyűjti az az adatokat és elemzi azokat. Az applikáció így segít hatékonyabbá tenni a fogmosást, figyelmeztet, ha merül az akku vagy ha cserélni kell a fogkefe fejét.

Xiaomi SOOCAS X3 Sonic Electric Toothbrush 1

A lényeg a végére. A Xiaomi SOOCAS X3 Sonic Elektromos fogkefe most bevezető akcióban vehető meg, amihez kupont is tudok adni, hogy kapjatok kedvezményt. Az akció vége augusztus 9. lesz. A fogkefét két verzióban vásárolhatjátok meg, de az akciós ár a Classic változatra érvényes. Ennek ereseti ára 42 dollár, ami most az SCX3BC kuponkóddal 40 dollárra csökkenthető. Nem egy óriási kedvezmény, de aki a kicsit nem becsüli, a többit tudjátok.

További információ és vásárlás itt: Xiaomi SOOCAS X3 Sonic Elektromos fogkefe

Szóljon hozzá!