Komoly kedvezmény a Haier új otthoni robotjára, a furcsa nevű XShuai T370-re

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Komoly kedvezmény a Haier új otthoni robotjára, a furcsa nevű XShuai T370-re - 5.0 out of 5 based on 3 votes

A Haier nálunk is ismert név, a világ egyik legnagyobb háztartásigép gyártója. Nem csak hűtőgépeket és légkondicionálókat, hanem kisebb gépeket is gyártanak. Most az új termékük bemutatkozását komoly árengedménnyel ünneplik meg.Haier XShuai T370 Robotic Vacuum Cleaner 1

 

 

A Haier XShuai T370 robotporszívó a gyártó nevéhez mérhető képességeket kapott. A kétfokozatú tisztítórendszerrel ellátott oldalsó kefék a falak mentén elrejtődő szennyeződéseket és port is eltüntetik, teljesen hajszál- és szőrmentes lehet a lakás a használatával.

Haier XShuai T370 Robotic Vacuum Cleaner 2

Igazi robotról beszélünk, ami a beépített, az Epson által gyártott giroszkóp segítségével közlekedik lakásunkban. Feltérképezi a szobákat, megjegyzi a különböző bútorok helyzetét és persze a szoba formáját is, így nem hagy ki egyetlen sarkot sem takarítás közben.

Haier XShuai T370 Robotic Vacuum Cleaner 3

A beépített HEPA szűrővel a Haier XShuai T370 az allergiásoknak is nagy segítség lehet, hiszen a legapróbb porszemek is fennakadnak rajta. A porszívót a Nidec által gyártott szénkefe nélküli motor hajtja, aminek fordulatszáma eléri a 16 500 fordulat/percet, eközben 1500 Pa szívóerőt fejt ki a rendszer.

Haier XShuai T370 Robotic Vacuum Cleaner 4

A szénkefe nélküli motor a hagyományos szénkefés megoldásokhoz képest nagyob teljesítményre képes, miközben a fogyasztás és a keltett zaj alacsonyabb marad. A Haier XShuai T370 14,8 voltos rendszert kapott. A beépített akkumulátor 2600 mAh-ás, ez pedig összesen 120 perces takarításra elég. A robotporszívó a takarítás végeztével automatikusan dokkol a töltőjére.

Haier XShuai T370 Robotic Vacuum Cleaner 5

Használatához, irányításához telefonos appot is letölthetünk, vagy, ha rendelkezünk az Amazon Alexa asszisztensével használhatjuk azt is, hogy hanggal irányítsuk a Haier porszívót. A Haier XShuai T370 tartalmaz egy 300 milliliteres tartályt is, így nagyjából egy szobára felmosására elegendő folyadékot cipel magával. Ahogy említettük a robot képes a szoba feltérképezésére, de az sem okoz neki problémát, ha időközben áthelyezzük a bútorokat. A beépített infravörös érzékelő segítségével elkerülhető, hogy a takarítás közben neki ütközzön a bútorok lábainak, így nem karcol meg semmit.

Haier XShuai T370 Robotic Vacuum Cleaner 6

A Haier XShuai T370 nagy kerekeket kapott, így durvább felületen sem akad el. Képes feljutni egy 15 százalékos emelkedőn, de egy rövidszőrű, maximum 1 centiméter szőrhosszúságú szőnyeg sem jelent neki akadályt. Ahogy látható a Haier XShuai T370 egy igen sokoldalú robotporszívó, felszerelve minden manapság elvárható képességgel. A most induló bevezető akció keretein belül nem kevesebb, mint 70 dollárral, vagyis közel 20 ezer forinttal olcsóbban vehetjük meg.

Haier XShuai T370 Robotic Vacuum Cleaner 7

A Haier XShuai T370 ára a kedvezménnyel 170 dollár, vagyis 65 ezer helyett alig több, mint 45 ezer forint. A porszívó most EU Express szállítással is rendelhető, amit választva a GearBest szerint nem kell vámot és ÁFA-t sem fizetnünk. Igaz, ha mégis kéne, akkor is jóval a hazai árak alatt juthatunk ehhez új robotporszívóhoz.

Egy kis segítség a vásárláshoz: 

Ahhoz, hogy a 70 dolláros kedvezményt igénybe tudjuk venni, a T370EU kuponkódot kell használni. Ha a terméket a kosárba raktuk kattintsunk a jobb felső sarokban a Cart gombra, a megnyíló oldalon a kódot másoljuk a Promotion Code mezőbe, majd kattintsunk az Apply gombra. Ezután már az új csökkentet árat kel látnunk. Ezután kattinthatunk a Proceed to Checkout gombra. A megnyíló új oldalon a szállítási lehetőségnél válasszuk az EU Express lehetőséget, és válasszuk ki a nekünk tetsző fizetési módot. Ezután haladjunk végig a további egyszerű lépéseken!

További képek, bemutató videó, információk és vásárlás itt: Haier XShuai T370 Robotic Vacuum Cleaner

 

Szóljon hozzá!