Akkor kapcsol be a Xiaomi MiJIA IR, amikor a legnagyobb szükség van rá

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Akkor kapcsol be a Xiaomi MiJIA IR, amikor a legnagyobb szükség van rá - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Ez már megint inkább gadget nem szigorúan vett hardver, de mivel jópofa, mivel olcsó, van rá még olcsósító kuponkódom is, és mivel megkértek rá, hogy írjak pár sort, így előfordulhat, hogy hamarosan Ti sem estek pofára a sötétben a gyerek széthagyott játékaiban.

Xiaomi MiJIA IR Sensor and Photosensitive Night Light 1

 

A Xiaomi MiJIA IR nem más, mint egy kisméretű és rendkívül takarékos irányfény a lakásba. Minimalista dizájnja miatt nem lóg ki egy mai lakás enteriörjéből. A Xiaomi MiJIA IR, ahogy a neve is mutatja infravörös érzékelőt kapott, így csak akkor világít, amikor valaki a közelébe ér. Fénye széles sprektumú, de nem túl erős, így tényleg csak arra elegendő, hogy ne essünk el semmiben.

Xiaomi MiJIA IR Sensor and Photosensitive Night Light 2

Használata közben két üzemmód közül választhatunk. Az egyikben 0,7 lumenes a fényerő, ilyenkor kerek egy évig tud a működését biztosító 3 ceruzaelemről működni. Van egy kevésbé takarékos beállítás is, ilyenkor 3,8 lumenes fényerőt és féléves működési időt kapunk. Az infra érzékelő 5-7 méteres körben képes érzékelni minket. Ha nem vagyunk észlelhető közelségben a lámpa 15 másodperc után kapcsol ki.

Xiaomi MiJIA IR Sensor and Photosensitive Night Light 3

Talán nem tűnik fel elsőre, de a konnektor mentes, elemről történő működésnek több haszna is van. Az első, hogy a lámpát bárhova fel tudjuk ragasztani egy kétoldalas ragasztóval, így nem igényel kábelezést, villanyszerelést. A másik, hogy áramszünet esetén is működni fog, így könnyedén kitalálunk abba a bizonyos helyiségbe, ahova a király is gyalog jár.

Xiaomi MiJIA IR Sensor and Photosensitive Night Light 4

A végére maradt a lényeg. A Xiaomi MiJIA IR amúgy sem egy drága jószág, hiszen mindössze 15 dollárt, vagyis 4000 ezer forint az ára. Most viszont sikerült hozzá kupont szerezni, így a XMNLight kódot használva már 12 dollárért, vagyis 3200 forintért megveheted, ebben az árban pedig már a szállítás is benne van.

További információ, képek és vásárlás itt: Xiaomi MiJIA IR Sensor and Photosensitive Night Light

Szóljon hozzá!