A 3D nyomtatás már nem úri huncutság - Tronxy Desktop 3D Printer

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Múltkorában már bemutattunk egy olcsó 3D nyomtatót, és azt állítottuk, hogy ezeknek a nyomtatóknak az ára lassan egy jobb tintasugaras nyomtató árával vetekszik. Nos, most találtunk a múltkorinál is olcsóbbat, pedig már arra sem lehetett panasza senkinek!

 Tronxy Desktop 3D Printer 1

A Tronxy Desktop 3D Printer egy belépő szintű megoldás, ha már a tintasugaras nyomtatókat emlegettük, akkor nagyjából olyan, mint abból egy A4-es, szkenner, lapforgató minden egyéb extrát nélkülöző darab. Persze ez a 3D nyomtatóknál nem jelent teljes fapadosságot, a Tronxy készüléke rendelkezik néhány extrával.

Tronxy Desktop 3D Printer 2

A kinyomtatható tárgyak maximális mérete 15 x 15 x 15 centiméter. A nyomtatáshoz a gép egy fúvókát használ, aminek átmérője 0,4 milliméter. a fúvókába PLA vagy ABS alapú, 1,75 milliméter átmérőjű műanyag huzal tölthető.

Tronxy Desktop 3D Printer 3

a készülék extrái közé sorolhatjuk, hogy kapott egy LCD kijelzőt, amin keresztül beállíthatjuk a nyomtatást, iletve megnézhetjük a nyomtatási feladat jellemzőit. A gép kapott egy SD kártya olvasót is, így bár összekapcsolhatjuk Windows operációs rendszert tartalmazó számítógéppel, anélkül is működtethető, kártyán betáplálva a nyomtatás adatait.

Tronxy Desktop 3D Printer 4

A Tronxy Desktop 3D Printer bár olcsó, egyáltalán nem tekinthető játékszernek. Nyomtatási pontossága otthoni feladatokra tökéletes választássá teszi. Ezt támasztja alá, hogy az XY tengely pozicionálási pontossága 0,012- míg a Z tengely pozicionálási pontossága 0.004 milliméter. Fontos, hogy a nyomtató "lapraszerelt" állapotban érkezik.

Tronxy Desktop 3D Printer 5

A végére maradt az ár. A sokat emlegetett olcsóság e printer esetén 133 dollárt, vagyis kicsivel 40 ezer forint alatti árat jelent. A nyomtató most kínai raktárból rendelhető, a szállítás díja mindössze 82 cent. Arra azonban számíts, hogy forgalmi adót kell fizetned utána, amivel együtt a nyomtató ára 50 ezer forint lesz, ami még még így is nagyon barátságos árnak tűnik.

További képek, információk és vásárlás itt: Tronxy Desktop 3D Printer

 

Szóljon hozzá!