Excelvan OTP - LX - egy lámpa amiről eddig nem tudtam, hogy szükségem van rá

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Életünk során rengeteg tárgy vesz minket körül. A legtöbb hétköznapi tárgy olyan, vagy nagyon hasonló ahhoz, mint amit szüleink is használtak. Mint például a lámpák.

Excelvan OTP LX 3

 

Oké, tudom, hogy sok minden változott. sehol nincsenek már a fénycsövek, lassan a hagyományos izzószálas villanykörtéktől is végérvényesen búcsúznunk kell. a lámpatestek azonban, legalábbis a fényforrásokhoz képest keveset változtak.

Excelvan OTP LX 1

Most azonban találtam egy olyan lámpát, ami megragadta a figyelmemet. Egy olyan lámpát, ami remek hangulatvilágítást tud produkálni az otthonunkban.

Excelvan OTP LX 2

Az Excelvan lámpája RGB LED-ek segítségével működik, távirányítható, így akár a fotelben ülve is megváltoztathatjuk lakásunk világítását. Ráadásul ez nem egy egyszerű okoségő, hiszen a lámpa mutatós fémtesében körben helyezték el a LED-eket, amik mintát vetítenek a falra a kiválasztott színben.

Excelvan OTP LX 4

A lámpa kikapcsolt állapotban nem hivalkodó, minössze 7 centi magas, a köralakú lámpatest sugara pedig csak 27 milliméter.

A lámpa a hír írásának pillanatában nincs raktáron, de a várható beérkezésre június 12 és 14 közé tehető. További képek és információk itt: Excelvan OTP - LX 3W RGB LED

Hozzászólások  

s3nki
0
Idézet - Joci:
Amikor ránéztem a hír címére, hogy 'Excel' meg hogy 'van' és még mellé az OTP is, akkor véletlenül sem vártam lámpát. :-* :D

Hitelajánlatokat ne itt keress! ;)
Idézet
Joci
0
Amikor ránéztem a hír címére, hogy 'Excel' meg hogy 'van' és még mellé az OTP is, akkor véletlenül sem vártam lámpát. :-* :D
Idézet
Szóljon hozzá!