Hubsan H501S X4 - Advanced , ez most a kedvencem, és ez is EU raktárból jön!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Hubsan H501S X4 - Advanced , ez most a kedvencem, és ez is EU raktárból jön! - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Valamikor 3 hónappal ezelőtt a fejembe vettem, hogy kell nekem egy kamerás drón, ami FPV móddal is rendelkezik, vagyis repülés közben láthatom, amit a drón lát. Sokat kutattam, így akadtam rá arra a drónra, ami most véleményem szerint a legjobb ár/teljesítmény arányt képviseli.

1487899022710072023

Nagyon fontos, hogy ha igazán jó drónt szeretnénk venni, akkor GPS-el szereltet keressünk. A GPS-nek több haszna is van. Például, ha olyan messze vagyunk, hogy már nem is látjuk a szerkezetet, és annak elkezd merülni az akkuja, akkor szépen visszatér hozzánk, nem fog elveszni. A GPS-nek hála mi is könyebben megtaláljuk, ha mégis lezuhan valahogy. Szóval a GPS sok bosszúságtól megkímél minket.


1487899022118151683

A Hubsan H501S X4 ráadásul rendelkezik a GPS-en kívül még sok extrával. Például szénkefe mentes motorokkal, amik nagyobb teljesítményt, kisebb fogyasztást ígérnek, de nem ez a legfontosabb tulajdonságuk, hanem az, hogy jóval kevésbé szeretnek elromlani, mint a szénkefés társaik.

Hubsan H501S X4 Advanced 3

Itt van a következő extrának a kamera. Ez, ahogy olvashattátok jó, mert az advanced verziós H501S X4 a távirányítóba integrált képernyőt kapott, így látjuk merre száll a madárka, és megleshetjük a szomszéd manökkent is napozás közben. Ami még ennél is nagyon truváj, hogy szép magyar szóval éljek, hogy ez a kamera bizony full HD felvételeket készít, így a repülés uán gyönyörű és valóban jó minőségű légifelvételekben gyönyörködhet a család és a barátok.

1487899022741945530

Összességében ez a drón mindent tud, amit ma egy dróntól elvárunk, ehhez képest viszont az ára nagyon barátságos, az E raktárból most mindössze 304 dolcsi.Tudom, nem kis pénz ez sem, de aki kicsit is járatos drónkörökben az tudja, hogy ahasonló tudású konkurencia nem ritkán a dupláját is elkéri ezekért a képességekért, így aki drónban gondolkozik, és van ennyi spórolt pénze, az kattanjon rá. Ráadásként jó tudni, hogy ennél az összegél kínából már vámot és ÁFA-t is kellene fizetni, de amíg az EU raktárban van a drónból ezeket megússzuk. Ráadásul rövid a szállítási idő is.

 Vásárlás, további információk és rengeteg tesztvideó itt: Hubsan H501S X4 Brushless Drón - Advanced verzió

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

 

Hozzászólások  

s3nki
0
Idézet - Witpen:
Üdvözlöm!

Érdeklődöm, hogy milyen FPV szemüveg kompatibilis hozzá?

Pl. ez: Eachine VR D2, sajnos a hatótávot nem tudom megmondani, nyugati fórumokban több helyen is ezt ajánlják.
Idézet
Witpen
0
Üdvözlöm!

Érdeklődöm, hogy milyen FPV szemüveg kompatibilis hozzá?
Idézet
Szóljon hozzá!