Kuponnal olcsóbb - ILIFE V5 robotporszívó 114 dolcsiért az EU raktárból

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Kuponnal olcsóbb - ILIFE V5 robotporszívó 114 dolcsiért az EU raktárból - 5.0 out of 5 based on 2 votes

A lustaság félegészség, szokták mondani, és ha belegondolunk ez igaz is.Amíg nem mozgunk nem kopnak például az ízületeink. Sőt, ha nem mászkálunk a ruháink sem kopnak el. Szóval a lényeg, légy Te is lusta, és vegyél otthonra mindenféle robotokat, amik dolgoznak helyetted!

ILIFE V5 Intelligent Robotic Vacuum Cleaner 1

Kezdetnek mondjuk jöhet egy robotporszívó! Amíg Te elmész a moziba, addig a robotod kitakarítja a nappalit, ugye milyen jó? Nem fáradsz el, nem izzadsz meg, csak arra kell koncentrálnod, hogy jól érezd magad. Szar helyzet ugye?

ILIFE V5 Intelligent Robotic Vacuum Cleaner 2

Az iLife porszívója leginkább a padló takarítására alkalmas, a szönyegeket továbbra is kézzel kell kiráznod. A gyártó a fapadlót említi, de gyanús, hogy a járólappal is boldogulna. Lehet távirányítani is infravörös kapcsolattal, így a macska ijesztgetésére is alkalmas lehet. Ha már az infránál tartunk ez nem csak a távirányításra jó, van a porszívóban 3 infra érzékelő is, hogy óvja a bútoraink lábát.

ILIFE V5 Intelligent Robotic Vacuum Cleaner 3

Takarítás közben képes maximum 12 milliméter magas akadályok leküzdésére, illetve 15 százalékos emelkedőn még felvergődik, ha nagyon muszály. Akkumulátora 2600 mAh-ás, a gyártóajánlása szerint 120-150 négyzetméter tisztán tartására alkalmas, amit 600 Pa-s szívóerővel tud kivitelezni.A végére két adattal maradtunk adósak. Az egyik a tömeg, ami 2,173 kilogramm, a másik a méret, ami 30 x 30 x 7 cm. Ez utóbbi adat a robotporszívók között kimondottan jónak számít, a 7 centiméteres magasság miatt a szerkezet kisebb helyekre, például a kanapé alá is szépen be tud haladni.

ILIFE V5 Intelligent Robotic Vacuum Cleaner 4

Ahogy a címben is jeleztem, a porszívó az EU raktárból rendelhető, így nem kell rá ÁFA-t fizetned, am iismerve a hazai forgalmi adó mértékét már önmagában is komly kedvezmény. Ráadásként a szállítási idő mindössze 3-7 munkanap!

A végére maradt az ár, ami most a hazai vásárlóknak kiadott kupont használva 114 dollár, vagyis 33 ezer forint. A vásárlásnál használd a ILIFEV5EU kuponkódot!

Ha szeretnél magadnak egy ilyen szerkezetet, akkor nincs más dolgod, mint hogy ide kattints: ILIFE V5 intelligens robotporszívó

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!