Lezárt egy korszakot az EVGA

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Lezárt egy korszakot az EVGA - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Jacob Freeman, az EVGA termékmenedzsere megerősítette, hogy a jövőben már nem DVD lemezen fogják mellékelni az alaplapi meghajtókat.

evga pendrive

A fentiek értelmében az alaplap dobozában majd egy pendrive-ot kell keresnünk (pl. a H370 Stingernél), ugyanis a szükséges illesztőprogramokat és a kiegészítő szoftvereket azon találjuk. A 8 GB-os, USB 2.0 interfésszel bíró eszköz újraírható, így a felhasználók tulajdonképpen az eredeti funkciójától eltérő feladatra is bevethetik. Természetesen a pendrive jelentősen magasabb költséggel jár, mint a DVD lemez – a különbség állítólag hússzoros, ennek ellenére az EVGA közlése szerint nem fognak drágítani a deszkákon.

evga pendrive 02

A döntés mögött egyébként elég egyszerű logika áll; a rendszerépítők egyre inkább mellőzik az optikai meghajtókat, akkor pedig nem sok haszna van egy DVD korongnak.

Forrás: techpowerup.com

Szóljon hozzá!


Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439