Samsung UHS-3 64GB MicroSDXC - 7 ezerért megveszed, 3 ezret spórolsz

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Samsung UHS-3 64GB MicroSDXC - 7 ezerért megveszed, 3 ezret spórolsz - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Itt egy újabb remek ajánlat azoknak, akik memóriakártya vásárlás előtt állnak!

Samsung UHS 3 64GB Micro SDXC Memory Card

 

Ezt a Samsung UHS-3 64GB MicroSDXC memóriakártyát azoknak ajánljuk, akiknek nagy sebességre van szükségük mind a kártyára írás, mind a kártyáról történő olvasás során. Ezek jellemzően a videós munkák ismérvei, főleg akkor, ha 4K-s felvételekkel dolgozunk. Persze a nagyobb sebesség sosem árthat, akkor sem, ha egy memóriakártyát háttértárnak használunk egy telefonban vagy tabletben.

A Samsung UHS-3 64GB Micro SDXC kártya UHS-3 jelölése azt jelenti, hogy az elterjedt UHS-1 el szemben 10- helyett 100 MB/másodperces az olvasási sebesség. Természetesen nem csak az olvasás gyorult, hiszen ezt a kártyát 10-helyett 60 MB/másodperces sebességgel tudjuk írni.

Ami miatt a Samsung UHS-3 64GB Micro SDXC kártyájáról olvashattok az természetesen az ára. Jelenleg egy UHS-1-es, tehát 10 MB-os sebességgel olvasható 32 GB-os kártya ára 17 dollár, vagyis nagyjából 4900 forint. A hírben szereplő dupla kapacitású kártyáért most  24 dollár, kb. 7000 forintot kérnek, tehát a tárterület duplázódik a kisebb kártyához képest, de az ár közel sem, ráadásul ennél a kártyánál az írási/olvasási sebességek is drasztikusan emelkednek.

További vásárlásra ösztönző adat, hogy itthon a legolcsóbb ilyen kártya (legalábbis amit én találtam) 9700 forint, vagyis kártyánként közel 3000 forintot spórolunk. Ez az akció most Augusztus 1-ig tart.

További adatok és vásárlás itt: Original Samsung UHS-3 64GB Micro SDXC Memory Card

Szóljon hozzá!