Stílusos USB meghajtó bőr tokkal Karácsonyra

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Stílusos USB meghajtó bőr tokkal Karácsonyra - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Most biztos azt gondoljátok, hogy kicsit ütődött vagyok, hiszen nyár közepén még kicsit korai a Karácsonyt emlegetni, pedig ez nem így van. Tudva, hogy tavaly év végén mit művelt a Magyar Posta, érdemes már most elkezdeni gondolkozni és legkésőbb október elején megrendelni az ajándékokat, hogy aztán ne üssön be a nagy csomagszállítási para!

Portable Leather 2 in 1 16GB OTG Micro USB USB 3.0 Flash Drive 1

 Ez az USB-s háttértár pedig pont olyan cucc, amit el tudok képzelni karácsonyi ajándéknak. Valószínűleg én is örülnék neki, hiszen USB maghajtót szinte minden nap használok, és bizony nem mindegy, hogy néz ki amit minden nap kézbe kell vennem.

Portable Leather 2 in 1 16GB OTG Micro USB USB 3.0 Flash Drive 2

Ez a bőrtokba rejtett meghajtó pedig nagyon jól néz ki! De, ha a kinézet nem lenne elég, akkor érdemes megjegyezni, hogy meglepően praktikus is, hsizen az elsőre USB3.0 csatlakozónak tűnő dolog magában rejt egy microUSb csatlakozót is, így nem csak asztali gépekhez, hanem mobilokhoz, tabletekhez is használható.

Portable Leather 2 in 1 16GB OTG Micro USB USB 3.0 Flash Drive 3

Az adatlapja szerint kapható 16- 32- és 64 GB-os kiszerelésben is, én most sajnos csak 16 GB-os verziót találtam, de ez legalább olcsó. Jelenleg forintba átszámolva ~3200 Ft kérnek érte, a szállítás pedig szokás szerint ingyenes!

További képek, információk és vásárlás itt: Portable Leather 2 in 1 16GB OTG Micro USB + USB 3.0 Flash Drive

Szóljon hozzá!