SANDISK ULTRA DUAL DRIVE M3.0 - mutatós és praktikus a Sandisk USB háttértára

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
SANDISK ULTRA DUAL DRIVE M3.0 - mutatós és praktikus a Sandisk USB háttértára - 5.0 out of 5 based on 3 votes

USB meghatókkal Dunát lehet reskeszteni, így aztán mindenképpen kell valami kis plusz, hogy egy termék az USB drive-ok szépségére kevésbé fogékony szívemet megdobogtassa.

ULTRA DUAL DRIVE M3.0 1

A SanDisk Ultra Dual sorozatának ez mégis sikerült. Ennek két oka volt. Az egyik, hogy a maga egyszerűségében nagyon is mutatós eszközről van szó, a másik, hogy rendkívül praktikus. Méreténél fogva akár a kulcstartónkra is akaszthatjuk, a kétféle csatlakozónak hála pedig használhatjuk tablethez vagy telefonhoz ugyan úgy, mint asztali gépekhez vagy notebokkokhoz. Tovább megyek, az asztali gépen rá másolt anyagokat egyszerűen át tudjuk segítségével vinni a telefonunkra vagy tabletünkre vagy fordítva, a telefonnal készült fényképeket erre átmozgatva már tudjuk is rendszerezni asztali gépünkön.

ULTRA DUAL DRIVE M3.0 2

A Sandisk ezt a meghajtót több kapacitásban és készíti, így 16-, 32-, 64- és 128 GB-os kiszerelésben is megvásárolhatjuk. További finomság, hogy a hagyományos méretű USB csatlakozó USB3.0 szabványú, így nagyobb adatmennyiségeket is gyorsan másolhatunk fel rá, vagy róla a gépünkre.

ULTRA DUAL DRIVE M3.0 3

A méret kapcsán már jeleztem, hogy egész apró jószágról van szó. Ez konkrétan 3,02 x 2,54 x 1,10 centimétert jelent, a tömegéről pedig írni is felesleges, annyira elenyésző. A gyártói információk szerint az olvasási sebesség elérheti a 150 MB/másodpercet.

ULTRA DUAL DRIVE M3.0 4

Természetesen most is igyekszem nektek a hazai árnál jobbat kínálni ezekre a meghajtókra. Ez kapacitástól függetlenül sikerült is, bár van ahol csak 1500-2000 forintot tudtok spórolni a külföldi rendeléssel. Arányaiban, az ár/kapacitás függvényében a 32 GB-os verziónál a legnagyobb a nyereség a kinti rendelés esetén. Ez a "kedvenc" i betűs boltomban található árnak valamivel több mint a felét a jelenti, szóval elég jónak mondható.

Képek, további adatok és vásárlás itt: SANDISK ULTRA DUAL DRIVE M3.0

Szóljon hozzá!