32 Gb-os Adata memóriakártya félár alatt

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Mindannyian tudjuk, hogy Magyarországon az adathordozókra komoly sarcot vetnek ki, mondván, ezt kell azért fizetnünk, hogy a filmek, zenék ingyenes letöltését ne büntessék. Rendben, de mit tegyenek azok, akik nem akarnak se zenét, se filmet, se semmilyen más illegális tartalmat letölteni?

20160706153607 60140

 

Nos, nekik nincs sok választásuk, hiszen az Artisjus-nek fizetendő díjat tőlük is beszedik. Az egyetlen kiskapu, ha külföldről rendelünk adathordozót. Ilyen módon, a hazai áraknál nagyságrendekkel olcsóbban juthatunk például memóriakártyához.

Az ebben a hírben szereplő 32 GB-os Adata kártya ára például, az egyik legolcsóbb hazai kiskereskedő árának a felét sem éri el, sőt, konkrétan a 32 GB kártya ára kevesebb, mint az előbb említett üzletben a 16 GB-os kártyáért elkérnek.

Ha úgy érzed, hogy eljött az idő a memóriakártya beszerzésére, akkor kattints ide: ADATA 32 GB Class 10 30Mbps TF Memory Card

Most újra van a kínai raktárban memóriakártya! Gyorsan gyorsan, 4300 forint darabja. Arra figyeljetek, hogy 22 euro felett vámköteles amit rendeltek, a vámalapba pedig a szállítási díj is benne van! Szóval, ha több kell, akkor több rendelést adjatok fel!

Szóljon hozzá!